Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Щети след тежък ден

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Щети след тежък ден

Е Кайо, не виждаш ли че темата е от преди година! Тогава не се познавахме. Сега няма да пропусна, ако искаш някой следобед да го минем на бързо екстрема?!
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
      След няколко дена търсене тампони се намериха. Точна височина с точен размер на шпилката. От товарен автомобил са, май ИФА. Изобилие от такива тампони има в магазин на ъгъла между Симеон и Иван Иванов. Кривия профил беше изправен с голям чук без особен проблем. После беше боядисан с Протекта. След монтажа, резултата според мен е супер. Даже имаше веднага проба дали всичко е наред в един по-голям бурдюр.
      здрасти , от седмица и нещо имам самурай и се заех да му дам малко живот. Два от тампоните на раздатката са за смяна тези на кривата планка ,третия си е оригиналния и е здрав. На моя самурай е леко побългарен и са имаше някакви подобия на тампони. Гледам че си сложил някакви други тамбпони. Интересуваме имаш ли представа дали оригиналните са еднакви и от двете страни или не са ? гледах в оригиналната програма на сузуки и там парт номерата са им различни , а аз така или иначе нямам старите и сега не знам какво да търся. Прочетох това , което си писал, но не разбрах защо за изправянето за планката , това се налага защо се слагат други тампони или ?
      Намерих и оригинални тампони , но цената им не е по моя джоб. И ми дадоха за двата тампона различна цена - единия е 2-пъти по-скъп от другия и се чудя каква е разликата (единия 35 лв. другия 65 лв.)?! Идеята е да се изправи планката и да се сложат еднакви тампони и от двете страни ли ?

При мен имаше следните подобия на тампони като в прикачения файл

Благодаря
      Прикачени файлове

Коментар

Като го гледам този тампон много ми прилича на Москвичовите за 412 двигател.Там са ляв и десен с лека разлика. За 408 има и друг модел.

Коментар

тези кръглите са от по-старите(или 1000кубиковите),а другия с двете шпилки е от 1300кубиков.
          Сузуки Самурай-старт от скрапа
          0885192667

Коментар

проблема се решава като вземеш флекса и електрожена вадиш щатните ламаринки и си прайш две стойки като хората после слагаш тампони от LAND ROUVER DEFENDER режеш кардана 1см и караш без повече дертове. а трите б.о.к.л.у.ч.а.в.и тампона са еднакви от джимни са по меки няма ги късаш но ще ти се мандахерца раздатката като на коня да не казвам кво.
            поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X