Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли лампа за резервата на Новото табло на Витара?
Свий
X
-
От: Има ли лампа за резервата на Новото табло на Витара?
Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнениеАз мисля че няма.Имам познат с това табло и каза че го е свалял и всички крушки и нямало за бензина крушка.Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Ок де,явно няма!Ако има някой,който си е правил експеримент....Да каже,колко под последната чертичка трябва да падне стрелката,за да свърши горивото?
Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Веднъж пътувах с моята до София и така, чакам да светне, чакам и накрая кюф, кюф и на 15 км. преди софето изгасна
Закачи ни един добър човек и като настъпи 120-130, запомнящ се буксир бешеDJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеТолкоз ли няма място, за една туба в багажника?http://vbox7.com/play:398e8b82
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеТолкоз ли няма място, за една туба в багажника?
Коментар
-
Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнениеИнтересно ми,защото бившият собственик на джипка ми каза,че има и я е виждал!?Аз я оставих нарочно няколко пъти да падне почти до нулата,но не ми се рискува-да угасна някъде,заради единият експеримент![ATTACH=CONFIG]417863[/ATTACH]
. Дори и Гранд Витарате до 2005 г. нямат. Стрелката пада още на долу докато скрие и Е-то, но не е за препоръчване да се пробва защото е зле за помпата да се кара след червената стрелка. На В6 2.0 резервоара е 65 л. и като ми падне под червената стрелка му сипвам за 50лв. 95 и стига точно като при теб на снимката. Твоя резервоар е по-малък, но със сигурност имаш поне 10 л. на това място на стрелката. П.С. Ти нямаше ли газова ?
0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеТолкоз ли няма място, за една туба в багажника?И аз така карах с Пандата на лампа,макар,че тя светва като останат 9-10 литра
и отивам на офроуд,бре настъпам нагоре из баира,неще кюф кюф и изгасна,върнах се и налях и от тогава гледам да не гасне лампата!
Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеНяма лампа да резервата. Дори и Гранд Витарате до 2005 г. нямат. Стрелката пада още на долу докато скрие и Е-то, но не е за препоръчване да се пробва защото е зле за помпата да се кара след червената стрелка. На В6 2.0 резервоара е 65 л. и като ми падне под червената стрелка му сипвам за 50лв. 95 и стига точно като при теб на снимката. Твоя резервоар е по-малък, но със сигурност имаш поне 10 л. на това място на стрелката. П.С. Ти нямаше ли газова ?
Просто се информирам,че ми е интересно,пък и нали съм любознателен....Та искам всичко да знам!
Определено не рискувам да я карам така,като на снимката,но искам да знам,ако ми се наложи някой път,доколко мога да разчитам на джипката!
За туба място имам,но не ми е нужна!....Въпросът ми е чисто информативен!
Благодаря Ви за отговорите!Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Първоначално публикуван от soska1 Преглед на мнениеПо мой наблюдения от 8 до 10 литра остават след червената черта въпреки че никога не съм я цедил до сух резервоар
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар