Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли лампа за резервата на Новото табло на Витара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли лампа за резервата на Новото табло на Витара?

Интересно ми,защото бившият собственик на джипка ми каза,че има и я е виждал!?Аз я оставих нарочно няколко пъти да падне почти до нулата,но не ми се рискува-да угасна някъде,заради единият експеримент! Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07476.jpg
Прегледи:1
Размер:96.4 КБ
ID:5960367
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

От: Има ли лампа за резервата на Новото табло на Витара?

Аз мисля че няма.Имам познат с това табло и каза че го е свалял и всички крушки и нямало за бензина крушка.
    Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
    Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
    "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
      Аз мисля че няма.Имам познат с това табло и каза че го е свалял и всички крушки и нямало за бензина крушка.
      И аз до такова убеждение стигам,ама викам да преслушам колегите!

Коментар

Твърдо не даже имам едно излишно от десен волан ако нещо ти трябва свиркай

Коментар

Ок де,явно няма! Ако има някой,който си е правил експеримент....Да каже,колко под последната чертичка трябва да падне стрелката,за да свърши горивото?

Коментар

По мой наблюдения от 8 до 10 литра остават след червената черта въпреки че никога не съм я цедил до сух резервоар

Коментар

Веднъж пътувах с моята до София и така, чакам да светне, чакам и накрая кюф, кюф и на 15 км. преди софето изгасна
              Закачи ни един добър човек и като настъпи 120-130, запомнящ се буксир беше
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Толкоз ли няма място, за една туба в багажника?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  Той резервоара събира достатъчно,туба не е нужна. Нужни са кинти да си пълним като белгийци.
                  http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Нали знаеш,че витарския багажник не е като на спортиджа!А между другото,много автомобили нямат светлинен индикатор за бенза!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                      Интересно ми,защото бившият собственик на джипка ми каза,че има и я е виждал!?Аз я оставих нарочно няколко пъти да падне почти до нулата,но не ми се рискува-да угасна някъде,заради единият експеримент! [ATTACH=CONFIG]417863[/ATTACH]
                      Няма лампа да резервата . Дори и Гранд Витарате до 2005 г. нямат. Стрелката пада още на долу докато скрие и Е-то, но не е за препоръчване да се пробва защото е зле за помпата да се кара след червената стрелка. На В6 2.0 резервоара е 65 л. и като ми падне под червената стрелка му сипвам за 50лв. 95 и стига точно като при теб на снимката. Твоя резервоар е по-малък, но със сигурност имаш поне 10 л. на това място на стрелката. П.С. Ти нямаше ли газова ?
                      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Бе то може и да има ами има един капак отгоре на тръбата и е направен само за пистолетите на бензиностанцията,но нищо не му пречи на човека да вземе една фуния с по-дълго гърло и да отвори капака И аз така карах с Пандата на лампа,макар,че тя светва като останат 9-10 литра и отивам на офроуд,бре настъпам нагоре из баира,неще кюф кюф и изгасна,върнах се и налях и от тогава гледам да не гасне лампата!
                        Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                          Няма лампа да резервата . Дори и Гранд Витарате до 2005 г. нямат. Стрелката пада още на долу докато скрие и Е-то, но не е за препоръчване да се пробва защото е зле за помпата да се кара след червената стрелка. На В6 2.0 резервоара е 65 л. и като ми падне под червената стрелка му сипвам за 50лв. 95 и стига точно като при теб на снимката. Твоя резервоар е по-малък, но със сигурност имаш поне 10 л. на това място на стрелката. П.С. Ти нямаше ли газова ?
                          Имам ГИ ,Ванка! Просто се информирам,че ми е интересно,пък и нали съм любознателен....Та искам всичко да знам! Определено не рискувам да я карам така,като на снимката,но искам да знам,ако ми се наложи някой път,доколко мога да разчитам на джипката!
                          За туба място имам,но не ми е нужна! ....Въпросът ми е чисто информативен!
                          Благодаря Ви за отговорите!

Коментар

Първоначално публикуван от soska1 Преглед на мнение
                            По мой наблюдения от 8 до 10 литра остават след червената черта въпреки че никога не съм я цедил до сух резервоар
                            моята я карах докато стигне стрелката до долу 4е като сваля резервоара да го махам да нямам неприятности с бензина се оказа че е полувината е пълен с бенз мислех си че е прее,ан поплавака на нивомера ама като го загледах си е наред сега ми показва екстра на новия резрвоар просто е направен да показва нула когато нивото на бензина стигне близо до цедката на края на бензиновата помпа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X