Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SJ 413 90г. ПРОБЛЕМ С РАЗДАТКАТА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SJ 413 90г. ПРОБЛЕМ С РАЗДАТКАТА

Здравейте колеги. Първо се извинявам че пиша тук тази тема а не в( купувам/продавам), но мисля че тук ще имам по голям шанс да намеря това което търся по бързо. Та на въпроса: трябва ми първичният вал на раздатката (вала на който влиза въртенето от скоростите) без нищо друго , само гол вал. Ако някой има разглобена или счупена раздатка ще съм много благодарен за оказаната помощ.

От: SJ 413 90г. ПРОБЛЕМ С РАЗДАТКАТА

от SJ410 става ли ?

Коментар

Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнение
      от SJ410 става ли ?
      Незнам колега , ако някой може да каже нека сподели. Иначе мерси все пак за помоща.

Коментар

е никой ли няма такова нещо? ще си го платя .

Коментар

Имам цяла раздатка свалих я защото виеше иначе си работеше.Мага да ти я дам цялата за 70лв

Коментар

aко става от 410 ти го пращам имам разглобена ако няма кои да каже снимай го и дай някой размери та да меря

Коментар

Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнение
              aко става от 410 ти го пращам имам разглобена ако няма кои да каже снимай го и дай някой размери та да меря
              Проблема колега е че нямам как да взема размерите,защото мойта си е на джипа. На мен ми трябва вала за да правя извод от него за механична лебедка,без да свалям от мойта и джипа да седи в бокса докато се прави вала.Ако имаш интерес мога да ти пратя няколко снимки да добиеш представа за какво иде реч,но ми дай имеил че тук не мога нещо да ги кача.

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                Имам цяла раздатка свалих я защото виеше иначе си работеше.Мага да ти я дам цялата за 70лв
                За сега няма да бързам с цяла раздатка.Все пак мерси за офертата и ще я имам в предвид.

Коментар

все още се търси търси такъв вал

Коментар

Първоначално публикуван от borko83bgb Преглед на мнение
                    За сега няма да бързам с цяла раздатка.Все пак мерси за офертата и ще я имам в предвид.
                    Е ти за колко мислиш че ще намериш този вал дето го търсиш мое мнение взимай цялата раздатка направо за без пари е.
                    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от borko83bgb Преглед на мнение
                      все още се търси търси такъв вал
                      прати ми на kivv@data.bg какво ти трябва но и размери някакви му даи да меря и ти го пращам пък кат се видим ще споделим по някоя бира

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X