Искам да попитам може ли да има електрически блокаж на suzuki saidekick. Подобно на блокажа на mitsubishi pajero. Защото има кабели които водят до деференцяла на самия деференциал има букса. Но никаде няма копче. Възможно ли е да се включва блокажа от бъпзите и бавните (4WD-4WD-L ) И ако има такъв блокаж какво може да му се е случило че да не работи.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Електрически блокаж за suzuki saidekick
Свий
X
-
От: Електрически блокаж за suzuki saidekick
Първоначално публикуван от Здравко. Преглед на мнениеИскам да попитам може ли да има електрически блокаж на suzuki saidekick. Подобно на блокажа на mitsubishi pajero. Защото има кабели които водят до деференцяла на самия деференциал има букса. Но никаде няма копче. Възможно ли е да се включва блокажа от бъпзите и бавните (4WD-4WD-L ) И ако има такъв блокаж какво може да му се е случило че да не работи., а нещо подобно на АБС , но и като такова не работи. Писано е по този въпрос доста, че и на мен ми се искаше преди години да е точно блокаж.... Ако можеш качи някоя снимка на дифа да го види Кольо за да разбере за какво му говорех в другата тема.
0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
-
От: Електрически блокаж за suzuki saidekick
Благодаря Здравко. Ама снимката така както е сложена като профилна е доста дребна, та нищо не можах да разбера, ама няма значение.
Иване, аз вече бях забравил, че сме обсъждали нещо подобно бе, що ме караш да се срамя сега.....
Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар