Витарата ми е повдигната и е със стандартни джанти 15 цола-гумите на снимката са размер 205/75/15.След доста четене и мислене се спрях на BF Goodrich Mud Terain 235/75/15.В сряда ги получавам и си мисля, че ако ги монтирам на сегашните ми джанти ще опират отпред в амортисьора.Ако има нужда от фланци шпилките достатъчно дълги ли са да ги захвана или е по-добре да си купя минусови джанти?Трябва до петък да съм намерил решение и да са на Витарата, че със сегашните ми изтъркани гуми с които я купих бая ще има да ме дърпат най-вероятно
 на мероприятието в Стара Загора.Ако опира в калник или подкалник ще има рязане,няма проблем за  това.Дали обаче ще има и друг проблем, че времето накъся?
 на мероприятието в Стара Загора.Ако опира в калник или подкалник ще има рязане,няма проблем за  това.Дали обаче ще има и друг проблем, че времето накъся?

235/75/15-има ли нужда от фланци или минусови джанти?

235/75/15-има ли нужда от фланци или минусови джанти?

После да не търсиш и ушерители за калниците. Не че и за тях няма човек във форума
 После да не търсиш и ушерители за калниците. Не че и за тях няма човек във форума
 .Пък за ушерители Скорпиона е насреща
.Пък за ушерители Скорпиона е насреща .Мерил съм ги и съм сигурен че са +35. Всъщност резервната ми от тях на Ст.Загора ще мерим
.Мерил съм ги и съм сигурен че са +35. Всъщност резервната ми от тях на Ст.Загора ще мерим .
.

Коментар