Здравейте колеги.Днес направих кръщенето на Витарката в калта.Държа се безупречно въпреки всесезонните гуми. Разхода който засякох в смесено каране градско малко извън и в калта е 13л. Ако някой колега е наясно нека сподели мнение относно разхода. Трябва ми липсващата лява лайсна на снимките. |
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разход на новата Витарка
Свий
X
-
Разход на новата Витарка
"NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299Тагове: Няма
-
От: Разход на новата Витарка
Сетих се да споделя още,че ми направи впечатление докато бях в калта на 4х4 бързи вървеше и хвърляше кал като луда,след като включих на бавни имах чувство че само ръмжи и всеки момент ще спре.Това нормално ли е. "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
-
При такива обстоятелства,които споделяш-/кал,неподходящи гуми,градско шофиране/ никой не може да ти даде адекватена информация за разхода.
Засечи Витарата на асфалтова настилка при извънградско шофиране с нормална за автомобила скорост и го сподели или сравни с предписанията на производителя на автомобила.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеСетих се да споделя още,че ми направи впечатление докато бях в калта на 4х4 бързи вървеше и хвърляше кал като луда,след като включих на бавни имах чувство че само ръмжи и всеки момент ще спре.Това нормално ли е.
За разхода ми се изясни колкото толкова,кеф цена няма."NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
Коментар
-
По "този въпрос":
Щом на бързи е успявала да върти бясно гумите значи е било много лека калчица. Не е имало нужда от бавни. И явно е имало сцепление, та не е буксувала за да започне да хвърля кал.
Иди на някой по-сериозен баир, ама да има кал, или на дълбоки коловози-почти да легне на корем. Тогава ще трябват бавните, ще ги оцениш.
Ама с малките гуми пак не е същото...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеПо "този въпрос":
Щом на бързи е успявала да върти бясно гумите значи е било много лека калчица. Не е имало нужда от бавни. И явно е имало сцепление, та не е буксувала за да започне да хвърля кал.
Иди на някой по-сериозен баир, ама да има кал, или на дълбоки коловози-почти да легне на корем. Тогава ще трябват бавните, ще ги оцениш.
Ама с малките гуми пак не е същото..."NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
Коментар
-
Моята Витара е с този двигател и в София зимата на градско ми дава 11,5-12л/100км (на Газ)!...Та съм силно впечатлен от двигателя!
За бавните....темата е много обширна,попрочети малко и направи повече тестове,за да оцениш и прецениш възможностите на джипката и после вече ще помагаме,с каквото можем!Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеПРАВ СИ определено ще търся па-големи и подходящи гуми за сняг и кал,дали ще е по-добър вариант да си търся джанти 15, за втори зимен комплект и какъв размер би бил подходящ така че хем да не я товаря много хем да драпа по-добре/все пак е паркетник/не смятам да го вдигам и правя типичен оффроудърSuzuki Grand Vitara 2.0 TD 99г.
Opel Corsa 1.7д 98г
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеПо "този въпрос":
Ама с малките гуми пак не е същото...GSM 0877 08 99 19
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Коментар
-
Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнениеМоята Витара е с този двигател и в София зимата на градско ми дава 11,5-12л/100км (на Газ)!...Та съм силно впечатлен от двигателя!
За бавните....темата е много обширна,попрочети малко и направи повече тестове,за да оцениш и прецениш възможностите на джипката и после вече ще помагаме,с каквото можем!"NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
0878739299
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар