Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разход на новата Витарка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разход на новата Витарка

Здравейте колеги.Днес направих кръщенето на Витарката в калта.Държа се безупречно въпреки всесезонните гуми.
    Разхода който засякох в смесено каране градско малко извън и в калта е 13л.
    Ако някой колега е наясно нека сподели мнение относно разхода.
    Трябва ми липсващата лява лайсна на снимките.
    Прикачени файлове
    "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
    0878739299

От: Разход на новата Витарка

Сетих се да споделя още,че ми направи впечатление докато бях в калта на 4х4 бързи вървеше и хвърляше кал като луда,след като включих на бавни имах чувство че само ръмжи и всеки момент ще спре.Това нормално ли е.
    0878739299

Коментар

Нищо лично колега, ама щом ще мериш разход определено не си за в калта.С мойта съм стигал и до 30 .
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

При такива обстоятелства,които споделяш-/кал,неподходящи гуми,градско шофиране/ никой не може да ти даде адекватена информация за разхода.
        Засечи Витарата на асфалтова настилка при извънградско шофиране с нормална за автомобила скорост и го сподели или сравни с предписанията на производителя на автомобила.

Коментар

Просто събирам мнения за новата ми придобивка.
          Определено не мога да се меря с колегите от форума по каране в калта аз съм любител,който тепърва се пали по джипките.
          0878739299

Коментар

Както казва колегата,кефа цена няма.Моята стига на офф около 20.....и.Зависи от много неща,гуми,терен...
            Витара 1.6 моно.Самураи 1.3

Коментар

А освен да почнем и да гадаем с какъв мотор е аз залагам на 1.6

Коментар

Извинявам се мотора е 2,0 128 кс.
                0878739299

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
                  Сетих се да споделя още,че ми направи впечатление докато бях в калта на 4х4 бързи вървеше и хвърляше кал като луда,след като включих на бавни имах чувство че само ръмжи и всеки момент ще спре.Това нормално ли е.
                  Никой не сподели мнение по този въпрос.
                  За разхода ми се изясни колкото толкова,кеф цена няма.
                  0878739299

Коментар

По "този въпрос":

Щом на бързи е успявала да върти бясно гумите значи е било много лека калчица. Не е имало нужда от бавни. И явно е имало сцепление, та не е буксувала за да започне да хвърля кал.
                    Иди на някой по-сериозен баир, ама да има кал, или на дълбоки коловози-почти да легне на корем. Тогава ще трябват бавните, ще ги оцениш.
                    Ама с малките гуми пак не е същото...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      По "този въпрос":

Щом на бързи е успявала да върти бясно гумите значи е било много лека калчица. Не е имало нужда от бавни. И явно е имало сцепление, та не е буксувала за да започне да хвърля кал.
                      Иди на някой по-сериозен баир, ама да има кал, или на дълбоки коловози-почти да легне на корем. Тогава ще трябват бавните, ще ги оцениш.
                      ПРАВ СИ определено ще търся па-големи и подходящи гуми за сняг и кал,дали ще е по-добър вариант да си търся джанти 15, за втори зимен комплект и какъв размер би бил подходящ така че хем да не я товаря много хем да драпа по-добре/все пак е паркетник/не смятам да го вдигам и правя типичен оффроудър
                      0878739299

Коментар

Моята Витара е с този двигател и в София зимата на градско ми дава 11,5-12л/100км (на Газ)! ...Та съм силно впечатлен от двигателя!
                        За бавните....темата е много обширна,попрочети малко и направи повече тестове,за да оцениш и прецениш възможностите на джипката и после вече ще помагаме,с каквото можем!
                        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
                          ПРАВ СИ определено ще търся па-големи и подходящи гуми за сняг и кал,дали ще е по-добър вариант да си търся джанти 15, за втори зимен комплект и какъв размер би бил подходящ така че хем да не я товаря много хем да драпа по-добре/все пак е паркетник/не смятам да го вдигам и правя типичен оффроудър
                          На Грант Витара според мен 15- цолови джанти могат да се сложат само след изпилване на част от предните спирачни апарати. Не знам дали си заслужава да влизаш в този филм.
                          Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 99г.
                          Opel Corsa 1.7д 98г

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            По "този въпрос":

Ако послушаш Колето, после ще ти трябва багер.
                            GSM 0877 08 99 19
                            Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                              Моята Витара е с този двигател и в София зимата на градско ми дава 11,5-12л/100км (на Газ)! ...Та съм силно впечатлен от двигателя!
                              За бавните....темата е много обширна,попрочети малко и направи повече тестове,за да оцениш и прецениш възможностите на джипката и после вече ще помагаме,с каквото можем!
                              Какво имаш в предвид,от мощността му ли или от разхода.С газов инж. ли си или с обикновенна щото май толко ми гори бензин на мен,за сега я карам само събота и неделя на къси разтояниица в града та може би и аз ще минавам на газов вариант,но хич не ми се ще да запълвам и без това малкия багажник.
                              0878739299

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X