Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с оборитите на Витара 1.6 16V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с оборитите на Витара 1.6 16V

Колеги от няколко дена ми прави номера Витарата.Сутрин като я запаля и вдига над 2000об.(това никога се е случвало от 3год. както е при мен) Преди си държеше околко 1500об.и като се стопли падаха на 850-900об.а сега като си загрее нормално оборотите са околко 1400 и като подам гас и върна газта примерно от 5000 до към 2000 падат както трябва бързо и от там останалите 600 оборота падат за околко 20 сек. от какво може да е?
    Откачих куплунга на подобието на стъпков мотор и вдигнах оборотите ръчно и сега така карам!Това чудо за какво точно служи?Само за свободен ход ли е или....?Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29112011242 (800 x 600).jpg
Прегледи:1
Размер:57.5 КБ
ID:5955555Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29112011241 (800 x 600).jpg
Прегледи:1
Размер:75.1 КБ
ID:5955554Става дума за това чудо?Пречи ли ако карам като е откачено ще се отрази ли на разхода,вървенето?
    Поне за сега не усещам разлика в вървенето?
    Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
    Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
    "Mud Angels" Stara Zagora

От: Проблем с оборитите на Витара 1.6 16V

Моето мнение е....Стъпков мотор!....Точно това,което си снимал!...Според мен не е добре да караш,без него!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Никой ли не се е сблъсквал с такъв проблем?

Коментар

Поправете ме ако греша - това трябва да е дроселовата клапа, а това с куплунга е TPS-a.

Коментар

Да дроселова клапа е ,но това което е заоградено в червено не е ТПС-а !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X