Имам Тракер '91 1.6 8 винтила, вчера остановиха че "май" нещо в компютъра е изгоряло. Симптомите са следните при даване на контакт релето на бензиновата помпа вибрира и жужи след запалване спира но оборотомера играе а оборотите са нормани не мардат, и колата не винаги работи на бензин не се форсира, ако подавам плавно газ работи ако настапя тръгва да гасне но не винаги е така някои пат се форсира добе но оборотомера пак не спира да играе . На газ автомобила мърка няма грижи форсира си се но оборотомера пак играе. Посъветвахаме да си проверя масите но след проверка пичовете ми казаха че компютъра оправлява релето на бензиновата помпа и оборотомера, при замерване на релето при даден контакт пробната лампа мига, няма постоянно ток за това и жужи. Все пак ми казаха за да сме 100% сигурни че е компютъра да взема да включа друг и да вида дали ще се оправят нещата.
Молбата ми е ако някои има Витара, Тракер или Сайдкик 1.6 8 винтила да се срешнем и да пробвам с неговия компютър дали ще се оправят нещата. Процедурата по сваляне и пробване не отнема повече 20 минути.
Предварително благодаря на всички.
Компютъра е Митцубиши, има следната маркировка:
33920-56B40
E "или" C2T41281T
0926C G2
US-AT
Телефона ми е: 0888 460 840
Митко
Молбата ми е ако някои има Витара, Тракер или Сайдкик 1.6 8 винтила да се срешнем и да пробвам с неговия компютър дали ще се оправят нещата. Процедурата по сваляне и пробване не отнема повече 20 минути.
Предварително благодаря на всички.
Компютъра е Митцубиши, има следната маркировка:
33920-56B40
E "или" C2T41281T
0926C G2
US-AT
Телефона ми е: 0888 460 840
Митко
Коментар