Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Седалки за Витара ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Седалки за Витара ?

Здравейте колеги ! От вчера и аз се сдобих с Витара 1.6 моноинжекция 1992г. От няколко години съм ловджия и имах голям мерак да си закупя джип.Много неща са ми непонятни относно 4х4 машините.Много четох из форума,но имам чувството че говорите на друг език.Много имам да питам,но ще започна с това...Има ли по широки седалки или рикаро за Витара ...Малко съм по широк от към гърба ,дясната ми част от гърба няма опора и се чувствам малко неудобно.И искам да попитам сменя ли се маслото в скоростната кутия?Ако се сменя коя марка е за предпочитане ? Извинявам се ако съм задал банални въпроси ... Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00505.jpg
Прегледи:1
Размер:138.0 КБ
ID:5955250Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00506.jpg
Размер:141.6 КБ
ID:5955251Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00507.jpg
Размер:140.9 КБ
ID:5955252Това е Витарата мисля малко да я повдигна .Ще я карам навсякъде , в града,в гората,в балкана .Приемам всякакви съвети ...
    888946938

От: Седалки за Витара ?

Честито за Витарата )) дълго да си я караш ,а по въпроса ти :
    най-добре си вземи 6,5 л масло 80W90 и смени маслата на цялата трансмисия (двата диференциала + скорости + раздатка) и си карай с чиста съвест
    Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Здравей колега, честито за новата придобивка.Гледам е със Сливенска регистрация, ако си от там има колеги които ще ти помогнат.Маслата скоро ги дъвкахме, погледни темите по-надолу.
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

И от мен честито.
        Ама тя много лъскава бе, с какво сърце ще я вкараш в Балкана?..

Относно седалките- и аз съм доста кила, и отначало и на мен седалката ми идваше тясна, но сега свикнах, и изобщо не ми прави впечатление, свиква се.
        За маслото-разбира се, че се сменя, на коя кутия не се сменя... И както ти каза колегата-смени маслото навсякъде за да ти е мирна главата. И след всяко газене из по-дълбока вода проверявай дали маслото не се е сбозило.

Но ако не я повдигнеш и сложиш по-големи и по-рошави гуми не става за в гората. Става, ама до първата кал...
        Аа, и да знаеш, че гумите за кал са доста шумни по асфалт, да не се изненадаш. И колкото по-големи са гумите-толкова се губи от динамиката на колата, и се вдига разхода.
        Започвай с промените, пък каквото е неясно-ще помагаме.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз пък съм 1,60/60 кг и се събирам перфектно
          Като гледам май си градски,обади се да помогнем с каквото можем,тъкмо повдигам една в момента!
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Седалките наистина не са толкова неудобни,колкото изглеждат първоначално!...На старата Витара бях сложил корита RECARO и градско като бързах се проклинах да се качвам и слизам! ...Ако ти е интересно,ще ти намеря снимки,да ги видиш!Лесно се печели още малко от седалката,като й се изпилят ограничителите,което става за 20мин със свалянето на седалката -печелиш още 3 зъба!
            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
              Аз пък съм 1,60/60 кг и се събирам перфектно
              Туй като беше 3-ти клас ли?.Значи, щом аз се събирам значи всички трябва да можете
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Да ти е честита ! Много безаварийни километри
                понякога се налага да слизаме и с лифта :)

Коментар

безавариино и не се бой ще и свикнеш моита е леко крива а така сам и свикнал че като се кача на свястна седалка ми е терсене даже

Коментар

Хе хе ..благодаря ви изчерпателните отговори момчета..още утре ще и сменя маслото ...относно седалката май вече не и бележа толкова
                    888946938

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X