Скапа ми се стартера.Чува се едно чаткане и не върти.Развих гайките на кабелите,демонтирах стартера-държи се на две гайки,може да се демонтира без канал.
На 8 кл.двигател при мен е с по-малкия стартер,който е с редуктора.
На 16 кл.мотор при мен е монтиран стартер на Мицубиши .
Няма нищо кой знае какво в един стартер.
На този с редукторчето проблема беше,че шалтера сработва,но не затваря веригата на мотора/най обикновен контактор,само че е капсулован/,въпреки това го отворих оказа се ,че има една пружинка вътре счупена и пластинката не ляга добре върху двете клеми.Подмених пружината,обърнах пластината,припилих клемите и го сглобих.И си заработи.Разходи 0 лева,забравих ,че разкапсулованото го полях с горещ силикон,макар ,че водата и калта има винаги откъде да си влязат.
Другият от Мицубиши въртеше,но не зацепваше-естествено проблема беше в бендикса.Като минавах през Ст.Загора покрай колегата Любашки си взех един бендикс/22 лв с отстъпката/ и днес като ми остана време го подмених.
Какво може да се повреди най често-
-шалтер -и той няма да струва повече от 30 лв
-бендикс
-подмяна на втулки
-четки/при мен се бяха разпоили 2 кабелчета на четки
-счупена вилка или редуктор
Това е в общи линии ,съжалявам ,че нямаше кой да снима ,че бях мръсен,пък и без това ме мързи
На 8 кл.двигател при мен е с по-малкия стартер,който е с редуктора.
На 16 кл.мотор при мен е монтиран стартер на Мицубиши .
Няма нищо кой знае какво в един стартер.
На този с редукторчето проблема беше,че шалтера сработва,но не затваря веригата на мотора/най обикновен контактор,само че е капсулован/,въпреки това го отворих оказа се ,че има една пружинка вътре счупена и пластинката не ляга добре върху двете клеми.Подмених пружината,обърнах пластината,припилих клемите и го сглобих.И си заработи.Разходи 0 лева,забравих ,че разкапсулованото го полях с горещ силикон,макар ,че водата и калта има винаги откъде да си влязат.
Другият от Мицубиши въртеше,но не зацепваше-естествено проблема беше в бендикса.Като минавах през Ст.Загора покрай колегата Любашки си взех един бендикс/22 лв с отстъпката/ и днес като ми остана време го подмених.
Какво може да се повреди най често-
-шалтер -и той няма да струва повече от 30 лв
-бендикс
-подмяна на втулки
-четки/при мен се бяха разпоили 2 кабелчета на четки
-счупена вилка или редуктор
Това е в общи линии ,съжалявам ,че нямаше кой да снима ,че бях мръсен,пък и без това ме мързи

Коментар