Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за offroad за vitara 1.6 8v къса база - тип Кобра или гуми за трактор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гуми за offroad за vitara 1.6 8v къса база - тип Кобра или гуми за трактор?

И аз искам да ти дам съвета първо да решиш за какво ще я ползваш и колко висока ще я правиш...Като я взех моята и аз виках -А ще зема щатния размер...И зех за 200лв цървулки...Като я дигнах супер се накефик от разликата във возия,визия,проходимост и веднага се зарадвах ,че не взех от начало нови малки гуми и си взех "размера" на Витарата 235/75/15
    Супер съм доволен...Ако ако няма да ходиш по хард разходки може да си вземеш и АТ гуми...Аз с моите Грабери досега не съм имал проблеми и групата с която карам не един път остават с добри отзиви и гумата дава много повече от колкото се очаква...И
    все пак за истинска гъста и дълбока кал и то много и по нагорнище е слаба...
    Прикачени файлове
    Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Виждам ,че си от Казанлък,като имаш път към Ст.Загора се обади на колегите от Старозагорския клуб или ,ако идваш към Сливен ми се обади на мен,ще помогнем ,с каквото можем!
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

"""" Иначе според Иван Попов няма по-добра гума, ама той ги кара на витарата с цял мост. Има защо...""""" Коле , пак се изказваш леко не подготвен. Не го приемам като заяждане с мен , но офертата ми за тестване на кайман и тракторка е още валидна . Тракторки 7.50/16 карам от 10 години. На Витарата цял мост имам от Една година . Та тази с целия мост е само за траяли , даже не я карам и на разходки на последък щото няма парно , врати , стъкла и някои други работи . Последно преди десет дни карах на Пловдив и приятели Витарата - дълга база В6 с ориг. окачване и полуоски - пак бях с тракторки 7.50/16 и не знам защо ли втория ден се класирах доста пред всички джипки с ориг. цели мостове и обути с каймани . Сега по въпроса на колегата: Ако не я повдигаш може и с бутонки или пипонье , както им викат у Варненско. 195 или 205 на 15 влизат точно , стига да ги намериш. Поведението им в гората е ненадминато на всякакъв терен. С тях може да имаш проблеми само на много дълбоки коловози - заради размера, но пък лесно можеш да стоиш над коловоза . Щом си решил да я повдигаш можеш да минеш и на по-голям № до 31" без да режеш предните калници , ако режеш и вдигаш много може да стигнеш и до 12/16 тракторка .
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Абе той ще стигне ма 12/16 ще може ли витарата да я върти ?
          Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
          http://www.facebook.com/JeepBG
          LZ1GGC

Коментар

С друг мотор и раздатка да
            Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
            Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
              офертата ми за тестване на кайман и тракторка е още валидна
              Ще, ще, само да му дойде реда. Като се видим на някое състезание ще дадеш да ги сложа и да пробвам на някой кален баир.
              Да кажа, че не споря, даже ми е интересно да направя сравнението между двете гуми, ама за един тест да идвам чак по вашия край не става. Като се видим някъде-с най-голямо удоволствие.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Най-после дойде и моя ред за лифт Датата е утре,часа 9 сутринта,мястото град Самоков
                Остава до месец да се сдобия с 16 цола джанти и гуми и съм готов за adventures.

Коментар

Да снимаш и да пускаш инфо в темата. Едва ли ще е нещо ново но но да има какво да се чете и гледа че напоследък е голямо затишие по проектите.
                  http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Колега имам 16-ки железни от витара обърнати за продаване ако искаш звъни 0885949372
                    понякога се налага да слизаме и с лифта :)

Коментар

Доста голяма разходка и направих от Казанлък до Самоков.Много сняг им е натрупало там, а при нас няма 2 снежинки на кръст Когато се прави lift от хора, които знаят какво да правят става за няколко часа Добре се получи повдигането,сега остава да си избера гуми.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10012012155.jpg
Прегледи:1
Размер:163.1 КБ
ID:5334568Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10012012166.jpg
Прегледи:1
Размер:148.1 КБ
ID:5334569

Коментар

Първоначално публикуван от kpm_86 Преглед на мнение
                        Добре се получи повдигането,сега остава да си избера гуми.

[ATTACH=CONFIG]403970[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]403971[/ATTACH]
                        Сега гуми после брони........Надявам се ще я видим на Старозагорската сбирка в края на месеца.
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                          Сега гуми после брони........Надявам се ще я видим на Старозагорската сбирка в края на месеца.

Дано до тогава се сдобия и с гуми. Иначе ще се включа в мероприятието на Ст.бани Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11012012168.jpg
Прегледи:2
Размер:190.0 КБ
ID:5334747Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11012012169.jpg
Прегледи:2
Размер:176.0 КБ
ID:5334748

Коментар

Дано до тогава се сдобия и с гуми. Иначе ще се включа в мероприятието на Ст.бани [ATTACH=CONFIG]404454[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]404455[/ATTACH]
                            Колега колко ти струваше лифта? Може и на лични.

Коментар

Доста голяма разходка и направих от Казанлък до Самоков.Много сняг им е натрупало там, а при нас няма 2 снежинки на кръст Когато се прави lift от хора, които знаят какво да правят става за няколко часа Добре се получи повдигането,сега остава да си избера гуми.

[ATTACH=CONFIG]403970[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]403971[/ATTACH]
                              Здравей колега,
                              ще споделиш ли с колко сантиметра си я повдигнал и какви пружини си използвал (отзад)
                              на сушата и град помага

Коментар

Първоначално публикуван от robocop Преглед на мнение
                                Здравей колега,
                                ще споделиш ли с колко сантиметра си я повдигнал и какви пружини си използвал (отзад)
                                Не мога да кажа колко см се вдигна, понеже не съм я мерил преди и след lifta.Пружини,аморт.,подложки и всичко останало ми монтираха от там.Аз просто се бях договорил за цената.Пружините предполагам отзад са от Вартбург.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X