Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разлики във возията на Самурай?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разлики във возията на Самурай?

Както казах на мен изискванията са ми доста занижени все пак слизам от жигула мисля че една витара ще е по добрия вариянт.

Коментар

Първоначално публикуван от cerebral Преглед на мнение
      Както казах на мен изискванията са ми доста занижени все пак слизам от жигула мисля че една витара ще е по добрия вариянт.
      Само да знаеш че малкото лостче не включва блокажи.Иначе си е в пъти по-добре от самика в сравнение на возия но, не очаквай чудеса.
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

То и темата за возията е приказка без край, хора с самураи викат возил бил като жигула...или скапана жигула са карали или моя самурай е много зле не мога да хвана някой да ма повози.

Коментар

То и темата за возията е приказка без край, хора с самураи викат возил бил като жигула...или скапана жигула са карали или моя самурай е много зле не мога да хвана някой да ма повози.
          Я качи някоя и друга снимка на предни и задни ресори, дай и модел амове, може пък някъде там да е заровено кучето....
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:08012012282.jpg
Прегледи:1
Размер:85.4 КБ
ID:5334029Натиснете снимката за да я уголемите

Име:08012012283.jpg
Размер:66.9 КБ
ID:5334030Натиснете снимката за да я уголемите

Име:08012012284.jpg
Размер:73.1 КБ
ID:5334031Натиснете снимката за да я уголемите

Име:08012012285.jpg
Размер:73.6 КБ
ID:5334032
            незнам какво точно да снимам...
            жълтите са задни монрота някакви не ги знам така е купен

Коментар

Хи, хи, навремето Петър Минчев имал самурай. Отишъл с него от Шумен до София, и там на място го продал...

Не мисля, че има човек който да отрече друсането на самурайчетата.
              Но пък който търси возия не си купува джип. Хеле пък с цели мостове и на ресьори. Къс...

Колега(церебрал)-я кажи кое те накара да си купиш именно самурай? Интересно ми е как стигна до решението, че именно самурая е твоят джип.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Риба... проходимос(чух че имал голяма.... 2 болкажа все пак ), евтин, угрухан няма какво да му жаля и такива неща...

Коментар

Е, каква возия търсиш тогава?
                  За риба стават доста джипове, стига да имат що-годе гуми. Ако искаш да махаш самурая и да се возиш на малко по-меко возещ джип-витара. Гарантирано вози по-меко, но както се каза вече-не чакай чудеса.
                  Другите джипове по-нагоре в класовете също возят сравнително добре.
                  Само не вземай фероза-тя вози почти като самурай
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

E то от моите публикации тук няколко човека писаха за самурая.... снимки искаха и да го купуват ама явно 2500 не им се дават пък аз няма да го дам за по малко.

Коментар

А исках да те отърва, ма явно си доста доволен от него и не искаш скоропостижно да се отървеш.

Пускай го за 1000лв с газовата и една жигула `земи да ти е "возия".

Коментар

Е ади да не се обиждаме сега 1000лв. твоя самурай бая ти е раздрусал мозъка дано не свърша и аз така...

Коментар

... твоя самурай бая ти е раздрусал мозъка дано не свърша и аз така...
                          Ако си повдигнеш малко д...то с което си си наседнал ушите и спреш да пишеш глупости ще ти кажа веднага как Самурая ти да почне да вози в пъти по-меко, и това само от снимките които качи. Другото е че не си кореспондираш тук с "АДИ" което доста често употребяваш. Предполагам че се пише ХАЙДЕ. И престани постоянно да се обиждаш, питай смело и смислено и винаги ще получиш съвет, и то безплатно.
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Aз мога да му кажа, ако тия жълтите са Монро 4Х4 Адвенчър, да ги маха веднага.
                            Вярно са отвратително твърди, особено за ресорно окачване.
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                              Ако си повдигнеш малко д...то с което си си наседнал ушите и спреш да пишеш глупости ще ти кажа веднага как Самурая ти да почне да вози в пъти по-меко, и това само от снимките които качи. Другото е че не си кореспондираш тук с "АДИ" което доста често употребяваш. Предполагам че се пише ХАЙДЕ. И престани постоянно да се обиждаш, питай смело и смислено и винаги ще получиш съвет, и то безплатно.
                              Хайде ще те изслушам какво ще ми кажеш с интерес.
                              Иначе амортисьорите не ги знам какви са така е купен.
                              Също искам да отбележа че в форума е задалъжително да се пиши на кирилица, диалекти и съкратени форми не са забранени (или са )

Коментар

Имаш над 200 поста във форума и трябва да си разбрал как се пише тук.

По въпроса: Първо махаш от задните пакети товарният лист. Това е най-долният който е обърнат на обратно. Предполагам че не го използваш като товарен автомобил.
                                Второ-сменяш всичките 4 амортисьора, най-добре с Токико, маслени, има ги за Самурая и не са много скъпи.
                                Трето- в края на всеки лист на ресорите трябва да имаш едни пластмасови подложки м/у листата. Добре е да се смажат обилно с грес, добре е влагоустойчива.
                                Като направиш всичко това ще усетиш осезателно подобрение на возия и устойчивост. После ще пишеш как е и ще ти кажем още някоя и друга хитринка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X