Здравейте,май нещо не се справям добре с търсачка защото не можах да намеря нищо за този модел витара V136к.Ако някой може да ме упъти към такава тема или да сподели нещо за модела ще съм много благодарен!Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Витара V6
Свий
X
-
0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
-
От: Витара V6
Първоначално публикуван от тошо78 Преглед на мнениеблагодаря на колегата,но за жалост се оказа че нямам достъп до тази тема!Още съм новобранец!
С поздрави:Валентин/0898705799/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Валенти Преглед на мнениеЗдравейте Тошо78 и всички останали следящи/участващи във/форума.От 02.11г.съм собственик на такава Витара ,не много отдавна съм и регистриран във форума /незнайно защо при рег-та не изписва местоположението ми-Дупница/.Изчел съм всичко,с малки изключения, свързано с Витара ,а и не само,така че ако се разтърсиш по- добре, ще намериш всичко което те интересува,за което аз съм много признателен на всички участници,особено на по Старите.Все пак , ако имаш конкретни въпроси-питай.Надявам се дружно да се справим с отговорите.
С поздрави:Валентин/0898705799/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Валенти Преглед на мнениеЗдравейте Тошо78 и всички четящи/следящи/форума.Не съм от ''многословните'' /не го приемайте като укор/пишещи във форума участници, затова ако има интерес от твоя /а и не само/страна,ще се опитам да кача всичко което съм събрал от форума, а и от други източници за Витара 2.0 В6.Надявам се да бъда полезен.
0898705799-Валентин-Дупница
Коментар
-
Първоначално публикуван от Валенти Преглед на мнениеПривет на всички.Като за севте днес снимах и благодарение на Трент който набързо,кратко и ясно ме научи как става, да кача малко снимки на моята придобивка.По нататък в темата"Какво направих днес ............"ще има по подробно.Понеже тази тема е именувана Витара В6.
0898705799-Валентин-Дупница
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар