Търся размерите на въпросния семеринг за Витара 1,6 16 клапана 97 г. - там където започва кардана от раздатката за назад, че ми изчезва маслото от там. Някъде бях чел че е 40-54-7, но ако може някой да потвърди или да ме поправи, понеже не съм го свалил още. Предполагам, че за смяната му се откача кардана, отстранява се металната чаша и вече ще мога да махна стария след което да поставя новия. Ако има някоя тънкост ще ми бъде полезно да я науча преди да се захвана, затова и питам. Всъщност витарата я имам отскоро и не съм в час с някои работи, затова се извинявам ако въпросите ми са досадни за някого.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Семеринг на раздатъчна кутия
Свий
X
-
От: Семеринг на раздатъчна кутия
Семеринга е сменен и както се оказа си е за половин час работа. Цената му беше 7 лв. ако някой го интересува. Благодаря още веднъж за насоките които получих по-горе.Santa Fe 2.0 CRDI, 113 к.с., 2002 г.
Кофти е когато устата изпреварва мисълта
Коментар
-
дам!Аз ги взех за 4лв бройката,а се намират и по 2-3лева!.....Пак си добре,аз вчера търсих за Омегови скорости и ги има по 1,40лв без посока,а понеже този семеринг бил с обратна посока....го има само на едно място в София и ми искаха 29лв с отстъпката.....естествено,че взех за 1,40лв ,но идеята ми е че и ти си минал добре...винаги има по-зле!
Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Имам Локтайт!Какво имаш навпредвид?!.....С какво ти помага той при теч от семеринга на раздатката?Първоначално публикуван от kamarashev25 Преглед на мнениеLoctite нямате ли ??? всичко имат ,добри цени а и мисля доста високо качествоМайка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Извинявам се много ,но явно не съм го написал правилно
Имам предвид фирмен магазин на Loctite в който разполагат с всякакъв размер семеринги с добро качество и на прилични цени.Семеринги не се сменят всеки ден затова мисля ,че разлика от 2,3,4-5 лв не трябва да е водещ фактор за да не стане наистина смяната ХОБИ.Всеки сам си решава ,но тук става въпрос за 2-3 бр. икономията няма да е оправдана затова трябва да се слага най-доброто все пак маслото вътре е в пъти по-скъпо от семерингите ако някой иска да гледа финансовата част на тоя ремонт.Последно редактирано от kamarashev25; 09-11-11, 07:22.Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!
Коментар
-
Уау, докато съм нямал компютър с интернет се е заформила добре темата. Но пък от коментарите научих че може да има и значително по-евтини варианти, както и читави семеринги от тази верига Loct... магазини, което е доста важно като информация (предполагам и за други като мен).Santa Fe 2.0 CRDI, 113 к.с., 2002 г.
Кофти е когато устата изпреварва мисълта
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар