Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунингово окачване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Тунингово окачване

говорих с представител на траил мастер (Геро) и мисля че се спрях на марка окачване. Сега въпроса е 2" или 3" да бъде? кое ще е по добре?

Коментар

възможно най високото .кат ша е гарга да е рошава .според мене де

Коментар

И на мен ми се иска така само, че ме претеснява стабилноста. Самурая всички го знаем колко е тесен и като му вирна къщичката ще мусе вдигне и центъра на тежеста, от там ми идват и претесненията и да не се наложи да му правя нов тунинг - още два моста на тавана. Ще кажете има лланци и джанти с отрицателно ЕТ. Но дали ще са достатъчни тези допълнителни около 10 - 15 см? Споделих моите аргументи и притеснения.Сега вие сте на ред - да помагате. Предварително благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Mitev Преглед на мнение
          говорих с представител на траил мастер (Геро) и мисля че се спрях на марка окачване. Сега въпроса е 2" или 3" да бъде? кое ще е по добре?
          Да те питам колко излиза 3" на Трайл Мастер тук в Бг? Искам да сравня с цената на Калмини в Гърция.
          Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Аз сложих на Дифендъра Траилмастер, лифта е около 6 см. Сложих 3 см. фланци и смених гумите от 235/85/16 на 255/85/16. Окачването е твърдичко , но след тези промени возията се поодобри а от гледна точка на центъра на тежестта мисля, че постигнах необходимия баланс. Не е лошо окачването а и цената е съвсем достъпна.

Коментар

Ами 2" е на цена около 1600 лв с ДДС. Но мисля, че за витара е по евтино ноне съм сигурен. Ако искаш утре мога да звънна и да ти пиша. 3" нямаше в наличност и не питах за цената.

РР. Тази цена е за пълния комплект без демпфера.
              Последно редактирано от Plamen Mitev; 01-06-07, 23:56.

Коментар

слагай фланци и джанти с максимален борд който намериш .на моя самурай бяхя 11 инча с фланци по 5 см собствено производство.и беше много устойчив.ресорите над моста.на асфалт 120км гуми 235на 75 на 15цола кобра.

Коментар

До: Тунингово окачване

Май ще взема лифт 2"! Споделете какво печеля с още 1" отгоре, освен влощаване стабилноста (породена от по-високия център на тежестта) която не е и без това от най-добрите показатели на самурая. А този 1" ще го компенсирам с по височки гуми. Поне аз така мисля ако греша или имате доводи скоите може да ме обедите в противното ще се радвам да ги споделите с мен.
                  Благодаря предварително.

Коментар

До: Re: Тунингово окачване

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                    слагай фланци и джанти с максимален борд който намериш .на моя самурай бяхя 11 инча с фланци по 5 см собствено производство.и беше много устойчив.ресорите над моста.на асфалт 120км гуми 235на 75 на 15цола кобра.
                    Дай снимка на тази разкрачка да видим как е изглеждал?
                    B+

Коментар

До: Re: Тунингово окачване

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                      Дай снимка на тази разкрачка да видим как е изглеждал?
                      Тогава още не са били изобретили фотоапаратите.
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

имаше снимка в стария форум.друга нямам сори имам го на стария си телефон ама нямам кабел .ще намеря кабел и ще ги кача имам и снимки на град с диаметър 4 см тука почупи доста коли
                        Последно редактирано от koko11; 03-06-07, 21:49. Причина: данни

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Mitev Преглед на мнение
                          Здравейте колеги. Какво тунингово окачване бихти ми препоръчали за Suzuki Samurai? Предварително ви благодаря.
                          Здрасти Пламене. Сменил съм поне 3 различни окачвания на САМУРАЯ. В момента карам с 1 "самодека" но с амортисьори CALMINI. Много съм доволен от крайния резултат, само дето вози малко "дървено". Ако ти харесат снимките мога да ти кажа подробности.
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от Kaskadiora; 12-06-07, 13:48.
                          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Еми кажи де, да знаем и ние

ПП:ресорите от москвич ли са?
                            99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                            It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                              ПП:ресорите от москвич ли са?
                              Близко до истината си.
                              Ползвах листвите ресори от волга (най-старите) доастатъчно дълги са за да си направя от тях листи за САМУРАЙ. Нормалните ресори на СУЗУКИ са почти прави, а ако се шпрегнат идват къси, за това си направих 4 см. по-дълги. Това даде 8 см разлика във височината. Допълнително качих джипа ВЪРХУ мостовете - още 12 см. и черешката на тортата е гуми 33" х 12.5 R 15 с джанти от WRANGLER - 10 J. В сайта на CALMINI има схеми за планките за мостовете, и за кормилната щанга. Ето сайта от който ЧЕРПИХ идеи: http://puresuzuki.com/suspension2.htm
                              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Мислех, че волговите са по-широки, ушите наново ли си ги правил или си идват по размер точни след шпренговането
                                99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                                It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X