Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джимни - бензин или дизел?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джимни - бензин или дизел?

Първоначално публикуван от cicovesko Преглед на мнение
    ....
    Аз определено съм се ориентирал към дизела 86к.с., но няма къде да го пробвам...

Както и да е, аз ще го купувам от Германия.....
    Тъй като джипчето се произвежда в Испания ,там избора е много по-голям и автомобилите са в по-добро състояние по отношение на корозия по купето!!
    http://www.coches.net/coches-de-ocasion.aspx

Към коли втора употреба от Германия и Австрия ,аз съм силно предубеден и не бих си купил!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      Само да вметна: в гръчко частно лице няма право да притежава дизелов автомобил....... Само бензин за частниците.....
      Интересно ..... дайте повече информация ако имате . Благодаря !
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
        Интересно ..... дайте повече информация ако имате . Благодаря !
        Ми като ходихме на гости в Гърция преди две три години, от разговорите с българи, които живеят там разбрах..... Само държавните служби като полиция,жандармерия, пожарна и превозвачите ползват дизелови автомобили. Плюс селскостопанските производители.....
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          Само да вметна: в гръчко частно лице няма право да притежава дизелов автомобил....... Само бензин за частниците.....
          дизела е разрешен !Аз имам дизел Гранд витара трета година ,за момента е забранено да се движат в Атина и Солун-Да ама НЕ!Иначе джимнито дизела не е популярен много защото е по скъп а за сущите пари си взимаш витара-бензин
          Grand Vitra ddis 2008
          SEAT Althea XL tsi 2010
          Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
            дизела е разрешен !Аз имам дизел Гранд витара трета година ,за момента е забранено да се движат в Атина и Солун-Да ама НЕ!Иначе джимнито дизела не е популярен много защото е по скъп а за сущите пари си взимаш витара-бензин

Българин ли сте? Грък ли сте? Регистрирана ли е колата Ви в Гърция?

Не се заяждам - питам....
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Българин съм!Наистина дизела беше забранен за лични коли с изключение на 93-94г за кратко време.Колата ми с гръцки номера ,купена от Гърция .Тук газта и дизела не са особенно популярни.От газта се страхуват а дизела не все още на ниво като поддръжка и малко от хората знаят как се кара и поддържа дизел и избират по лесното и за което им дават по добра гаранция и поддръжка!Когато една кола се купи с професионална цел-земеделска,строителство ,търговска и т.н. разликата е в ДДС-то,вземаш го обратно -а селскостопанските изобщо не влиза в цената,но по закон е забранено да си возиш семеиството в професионална кола или в селскостопанска да возиш стъроителни материали Глобите са ГОЛЕМИ !!!Глобяван съм и знам
              Grand Vitra ddis 2008
              SEAT Althea XL tsi 2010
              Mitsubishi Canter

Коментар

Значи възможно е да съм бил подведен от моите познати.....

Коментар

Здраве да има ,те и гърците се подвеждат от техните си закони
                  Grand Vitra ddis 2008
                  SEAT Althea XL tsi 2010
                  Mitsubishi Canter

Коментар

Първоначално публикуван от cicovesko Преглед на мнение
                    ...
                    Само се чудя дали няма да е тромаво и мудно...
                    Колега, не си ли карал досега дизел?

Едно време може и да са били тромави (атмосферните), но последните 10-ина години при дизел и бензин с еднакви конски сили, дизелът се усеща като доста по-пъргав... 86кс на това купенце... Аз карах 20-годишен Тойота Ленд Крузер ТД с 86кс и до 100-120кмч си вървеше доста прилично... Джимнито ще е "оса" с 86кс!

Не съм пробвал новата витара 2.0и 140кс "ръчка" как е, но "автомата" определено е по-бавен от дизеловата "ръчка" (със 129кс) и като усещане и като каталожни данни...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X