Обява

Свий
Няма добавени обяви.

купе за Витара къса база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• купе за Витара къса база

Привет!Търя си купе за Витара къса база,че моето е изгнило и не ми се кърпи 0887306931

От: купе за Витара къса база

Първоначално публикуван от bobi 74 Преглед на мнение
    Привет!Търя си купе за Витара къса база,че моето е изгнило и не ми се кърпи 0887306931
    Тоя филм всички сме го гледали колега! ...Рано или късно,сам ще стигнеш до извода,че трябва да се хващаш в ръце и да си я изкърпиш! ...
    За колко пари мислиш,че ще намериш “читаво" купе за Витара и имаш ли идея,как се сменя купе и какво ще ти коства?
    Провери ли,колко ще ти излезе да ти изкърпят Витарата с боядисването и защо реши,че купето,което ще закупиш ще е толкова читаво,колкото си представяш?
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

И аз така...
      С тази разлика, че моето вече не става и за кърпене. Окъсано и изгнило отвсякъде, и опциите са три-или ново, сравнително здраво купе, или правене на тръбна конструкция и обличането и с ламарини, или към скрапа...
      Има и читави купета(онзи ден ми предложиха едно, но ми идва малко скъпо...), но си е късмет да се намери.

А ако намериш купе-потърси на същото място още едно
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Абе има хубави но всичко е продадено,в момента я кърпя 400 лв, ама кърпена работа иначе едно купе върви между 600 900 лв

Коментар

Абе има хубави но всичко е продадено,в момента я кърпя 400 лв, ама кърпена работа иначе едно купе върви между 600 900 лв
          Това, че ти го предлагат за толкова не означава, че вървят по толкова.
          Аз отказах едно за 100 лева, щото ми се стори изгнило повече от колкото ми се иска.
          Въпрос на търсене и късмет...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Прав си ,но наистина купетата които ги видях бяха перфектни-Италиански ,наистина си заслужават
            Ще излезе ,аз почти я закъпих моята

Коментар

Някой да има иформация къде мога да намеря здраво от "италиянка" купе за витара къса база. Телефон или меил ... благодаря предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X