Привет!Търя си купе за Витара къса база,че моето е изгнило и не ми се кърпи 0887306931
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
купе за Витара къса база
Свий
X
-
От: купе за Витара къса база
Първоначално публикуван от bobi 74 Преглед на мнениеПривет!Търя си купе за Витара къса база,че моето е изгнило и не ми се кърпи 0887306931...Рано или късно,сам ще стигнеш до извода,че трябва да се хващаш в ръце и да си я изкърпиш!
...
За колко пари мислиш,че ще намериш “читаво" купе за Витара и имаш ли идея,как се сменя купе и какво ще ти коства?
Провери ли,колко ще ти излезе да ти изкърпят Витарата с боядисването и защо реши,че купето,което ще закупиш ще е толкова читаво,колкото си представяш?Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
-
Първоначално публикуван от bobi 74 Преглед на мнениеПривет!Търя си купе за Витара къса база,че моето е изгнило и не ми се кърпи 0887306931...
С тази разлика, че моето вече не става и за кърпене. Окъсано и изгнило отвсякъде, и опциите са три-или ново, сравнително здраво купе, или правене на тръбна конструкция и обличането и с ламарини, или към скрапа...
Има и читави купета(онзи ден ми предложиха едно, но ми идва малко скъпо...), но си е късмет да се намери.
А ако намериш купе-потърси на същото място още едноИма ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bobi 74 Преглед на мнениеАбе има хубави но всичко е продадено,в момента я кърпя 400 лв, ама кърпена работа иначе едно купе върви между 600 900 лв
Аз отказах едно за 100 лева, щото ми се стори изгнило повече от колкото ми се иска.
Въпрос на търсене и късмет...Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар