Здравейте,ще ми трябва съвет относно джантите.Налага ми се да карам известно време с различни джанти.Одпред ще са железни, а озтад -алуминиеви.Въпроса ми е ,ще има ли проблем да се кара така,все пак джантите са с различно тегло,най-малкото.Възможно е и цялата зима да съм по този начин.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем ли е да карам с различни джанти.
Свий
X
-
От: Проблем ли е да карам с различни джанти.
Първоначално публикуван от apj Преглед на мнениеЗдравейте,ще ми трябва съвет относно джантите.Налага ми се да карам известно време с различни джанти.Одпред ще са железни, а озтад -алуминиеви.Въпроса ми е ,ще има ли проблем да се кара така,все пак джантите са с различно тегло,най-малкото.Възможно е и цялата зима да съм по този начин.
-
Даже и цолажа не е важен.
Външния диаметър на гумите трябва да е еднакъв.
А ако се закълнеш, че няма да включваш предния мост-може и с различни по размер гумиИма ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДаже и цолажа не е важен.
Външния диаметър на гумите трябва да е еднакъв.
А ако се закълнеш, че няма да включваш предния мост-може и с различни по размер гуми
Коментар
-
Вярно е. Ама на теория.
Ела да видиш как си карам витарата с наполовина изпуснала лява предна гума. И си върви, особено из калищата където може да приплъзва. А примачкването от натоварване е доста по-малко, и може да се каже-пренебрежимо. А и може да се прецизира с налягането в гумите, ама си е излишна заигравка според мен.
Ако имах два различни чифта джанти и съответните гуми за тях-изобщо нямаше да се замисля дали да ги карам.
Ама всеки както си реши.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеКоле ти твойта не я давай за пример.Аз лично карам с еднакви джанти и гуми и на жИпката и колата
.
...
Аз едва успявам да поддържам жипката да се движи. Е, сега предстои да и направя нови 4 гуми(регенерат естествено), ама без тях не може.
А на астрата още не съм сложил гуми за идващата зима. Сега съм с някакви сликове(бяха си добри зимни, ама...), и тази сутрин се бях притеснил, че ще танцувам, ама снега се оказа бутафорен.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от apj Преглед на мнениеЗдравейте,ще ми трябва съвет относно джантите.Налага ми се да карам известно време с различни джанти.Одпред ще са железни, а озтад -алуминиеви.Въпроса ми е ,ще има ли проблем да се кара така,все пак джантите са с различно тегло,най-малкото.Възможно е и цялата зима да съм по този начин.
Виж, отляво алуминиеви, отдясно железни вече е (като в оня виц за пернишките дискотеки).Петър Събев
Коментар
-
Първоначално публикуван от BORIME4KA Преглед на мнениеРазликата отпред и отзад не е проблем.
Виж, отляво алуминиеви, отдясно железни вече е (като в оня виц за пернишките дискотеки).
Коментар
-
Първоначално публикуван от Валенти Преглед на мнениеКолеги,нещо не се връзват нещата.Според мен де.Моля да бъда извинен от всички,но най-вече от Модераторите.От прочетеното тук ми стана ясно,че някои от колегите носят на краката си: на ляв крак-гуменяци №40,а на десен-опинци №43 ,на лява ръка-ръкавица от кожа ,а на дясната вълнена-ръчно плетена.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеСпокойно колега,важно е на чорапогащите им да няма дупка откъм диференциала.Всичко друго се оправя.
Предлагам темата да отиде в раздел"Общи приказки".
Коментар
-
Естествено че е проблем. Или вече са отменили нютоновата физика?
Триста пъти е писано тука. И аз съм писал, и даже известният почти колкото мене Раймпел - също.
Наистина ли приемате теорията на автомобила за коледна картичка? Кухо пожелание?
На шосето на скорост ще те врътне, където не го чакаш. В калта ще те закопае където минават моторолерите.
Трябва ли ти?
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеСпокойно колега,важно е на чорапогащите им да няма дупка откъм диференциала.Всичко друго се оправя.Продължавам да се смея...
0887/400121 Антон Донев
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар