Не ще да работи пущината. По принцип работи, но като дам контакт и няма никой. Мислих, че нещо се объркват тоците, но се оказа, че като дам контакт изваждам резето за заключване и няма кой да даде маса на стержена на волана. Проблема се оказа, че е липса на маса по пръта на волана и няма как да се затвори веригата. Разглобих всичко в кабината с надеждата, че има някаква четка или пластина, която да предава маса към стержена, но има само такава която да отвежда при натискане на бомбето. Интересно ми е, че не получава маса от секторната кутия или някъде по трасето от кожуха. Гледам накрая има една втулка от мека пластмаса и да я сменя с бронзова ще реша проблема, но все пак да питам някой може да е по-наясно, а и това да няма метална връзка с рамата дали не е проблем?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клаксона ми не работи?
Свий
X
-
От: Клаксона ми не работи?
Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнениеМоята е така от години. На пръта на волана има нещо като каре, където се губи масата. Бях завързал там един кабел, но не държи. Трябва да се запои вероятно.Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
-
И при мен се появи този проблем. Свиркаше от време на време, но не и когато най-трябва. Оказа се, че връзката се губи отпред, в коша, където с гумено каре се свързват тръбата от волана с другата от секторната кутия. Като проследих връзките се оказа, че там при карето има кабелче с обувки, което доста се е пооксидирало и незнайно как въобще е правило контакт.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнениеЯвно това е често срещан проблем и на мойта витарка така беше клаксона но аз сложих една жичка и сичко си доиде на мастото карам го близо 6 месеца така и досега не се е скъсала.OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
хах мислех ,че само аз имам този абсурден проблем...Същото е и при мен...Значи така ще е...Ще си направя една пластинка която да опира в пръта ... И аз седях и се чудих по каква причина по-дяволите като дам на контакт и ми спира масата на пръта ,но не се усетих за резето...
Хм даже слизам да пробвам....Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИ мойта бибитка не работи, ама по съвсем друга причина-двете свирки са пълни с кал...
Да ви имам лачените витари ха....Я си престави една горска нимфа ми как ще и свирнеш да те забележи.......ааааааа не мой то тъй
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнениеНа карето ли я сложи?Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнениеДа и досега нямам проблем макар че го направих малко прес пръсти от ден до пладне....но още работи клаксона.Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнениеОбаче бая сме били с този проблем, ама си мълчим. Нека да има някоя снимка, че аз поогледах ама нещо не ми се видя никъде подходящо да закачам жички.0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеИма прътове без гумени карета и там го няма този проблем. Оригинално на гуменото каре има жица за да има и маса.OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Аз още не съм решил проблема...Наистина не виждам къде е подходящо да се сложи пластина за да може проблема да се оправи ,а не временно да го подтисна с жичка (макар ,че натам отиват работите)
Просто досега бях си направил друг бутон,но той не ми е удобен ,но като работеше не правех нищо...СЕга го изкубах ,че да мога да се задействам по принципа на (усещаме се чак като опре ножа в кокала)Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар