Решихме се и го направихме като се спряхме на цял преден мост от уаз грешка или не ще си покаже във времето.Нямам снимки от процеса на работа но ще приложа детайлни снимки на направеното след това.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
5 линково окачване за витара
Свий
X
-
От: Четири линково окачване за витара
Панхарда също е линк. За това са 5.Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнениеА предавателните числа на диференциалите еднакви ли са или почти?Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Коментар
-
Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнениеЕ колко линково е според теб?
Иначе, проекта кефи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеАко мислиш че се заяждам, грешно си ме разбрал. Само отбелязвам грешката в заглавието, което е важно в бъдеше време за ТВОЯТА тема.
Иначе, проекта кефи.Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Коментар
-
Ходове,преодоляване на препятствия,това което не е можела да прави преди а сега го може. Как се държи в завои по асфалт, влоши ли се много или не чак толкова осезаемо?http://vbox7.com/play:398e8b82
Коментар
-
Поздравления за положеният труд!Витарката изглежда много добре!И аз ще чакам клипове със възможностите на Витарката и ми е интересно,да кажете дали стана много нестабилна или сте доволни от резултата?
Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар