Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двутактов двигател от Сузуки LJ-SJ серия -Търси се!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Двутактов двигател от Сузуки LJ-SJ серия -Търси се!

След като почти приключих с проект №1 Suzuki SJ410 (Стандартен с увеличени ходове на окачването) идва ред за проект №2. Какво ще е купето още няма да разкривам защото искам да съм първия който го е направил в България на базата на Suzuki SJ413.
    Та за проекта ми е нужен двигател 2 цилиндъра ,двутактов,359см3 24к.с. въздушно охлаждане от Suzuki LJ-10,20,50 или L-40,50 cary
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:untitled.JPG
Прегледи:1
Размер:16.5 КБ
ID:5941826
    Сигурен съм че някъде в някое мазе се търкаля точно такъв двигател та помогнете ми да го намеря и да изпълня проект №2.
    Благодаря предварително

Прикачени файлове
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

От: Двутактов двигател от Сузуки LJ-SJ серия -Търси се!

Не че искам да те подсетя за нещо което още веднага може би си взел в предвид, но с посочените характеристики е точно двигател от трабант. Да се намери двигател от lj 10,20, 40 , които са модели на по 40 години и са се продавали само в Япония клони към абсолютна нула, но все пак ти пожелавам успех, защото съм сигурен че проектът ти ще бъде наитина доста интересен и ще очакваме снимки с голям интерес.
    през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

От: Двутактов двигател от Сузуки LJ-SJ серия -Търси се!

Приликата с трабант-овия двигател е само по броя на цилиндрите и начина на смесо-образуване,нито кубатурата е същата нито запалителната система(И Трабант-овия мога да го сложа но искам да е Suzuki). Това че са го произвеждали през 1976г. ме обнадеждава все още да го има някъде,Проект №1 които го довършвам следващата година прави 30години а все още намирам части за двигателя. Другата алтернатива която мога да ползвам е три цилиндровия вариантНатиснете снимката за да я уголемите

Име:untitled.JPG
Прегледи:1
Размер:50.1 КБ
ID:5304571 от SJ-серията но той е с водно охлаждане. Във Варна имаше 3бр. ама им загубих координатите а знам че им наслагаха тъпите жигулски двигатели и съсипаха автомобилите.
      Та търся двутактов двигател от Suzuki LJ-SJ серия
      Последно редактирано от banjo; 21-09-11, 21:49.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X