Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся собстеници на Сантана 300/350 2.0 HDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся собстеници на Сантана 300/350 2.0 HDI

Здравейте! Ако има някой собственик на Сантана 300/350 (на базата на сузики витара и с двигател на пежо 2.0 HDI), моля да се обади! Имам няколко питания относно МПС-то, благодаря!

От: Търся собстеници на Сантана 300/350 2.0 HDI

По добре гледай оригинала,мой бретовчед имаше и се оттърва.Питай, ако нещо те интересува.

Коментар

Здрасти Марти! Интересува ме дали е читава колата, като обикновените Витари ли е или има някаква разлика? Има ли вградени испански части, които вече не се намират, защото е фалирала фирмата Сантана или всичко си е като при японските купета на Сузуки Витара след 2001 г. (има ги по Германия и Италия), които също са с този двигател на Пежо 2.0 HDI? И въобще, всичко което знаеш за този автомобил ми е интересно. А защо точно казваш, че братовчед ти се отървал от Сантаната, неговата 300 ли е била или 350? Той откъде я е купил? Колко км и е навъртял, за колко я е купил и продал? Добре ли стои на пътя, не поднася ли заради задното предаване? Удобна ли е за по-дълъг път - до морето да кажем. С какъв таван е била на братовчед ти, да не е била с твърд или мек - къса база? Благодаря!

Коментар

Той дава сравнението с руския москвич и ловешкия,затова търси истинска витара, аз вече търся такава с 1.9 дизел ,но витара, с метален таван и правена в Япония(предвид горещите съвети на братовчеда). Щом намеря ще пиша. Успех и на теб!!!

Коментар

Марти, не разбрах по конкретно какви са проблемите на Витарата - Сантана. Не ми отговори на нито един от въпросите, които ти зададох. Моля, ако е възможно да ми дадеш някакви координати на братовчед ти (телефон или ел. поща например) та да ми обясни по-подробно и ясно как стоят нещата!

Коментар

1,6HDI или 2,0HDI са тия коли? И аз търся повече инфо. Опитах даже да пусна подобна тема ....

Коментар

моля дайте тлф за връзка имам нужда от спешна почощ

Коментар

112...!
                SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

имам нужда от помощ, а не от подигравка- благодаря за старанието.

Коментар

Първоначално публикуван от doctorZizi Преглед на мнение
                    имам нужда от помощ, а не от подигравка- благодаря за старанието.
                    Явно не си разбрал под-смисъла колега...,и НЕ, не ти се подигравам,просто ти давам "жокер",както на теб,така и на други "по-млади" членове на форума...,че когато искаш да ти се помогне...: 1.Представяш джипката която караш(модел,двигател,година на производство....)! 2.Обясняваш накратко какъв е проблема! 3.И не на последно място,от къде си(за да те насочим към колега в района,който евентуално може да ти помогне..) ! И....,това без "точка"...,ако си прочел целия форум(както сме направили повечето колеги..),вече би трябвало да ти са се изяснили някои неща технически,също така и към кой да се обърнеш за помощ на място(около теб)! Нищо лично..,и не се сърди.....! Щом си се захванал на хорото...,ще трябва да го изиграеш докрай! Успех!
                    SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Аз търся тлф и няма значение къде се намира този когото търся- ако ще да е и в Австралия. Опитвам се да помогна на колега . Проблема е следния- намерил си е такава джипка доста изгодно и това е смущаващото. От сервиза дават много малко инфо,а заглавието на тази тема отговаря най- точно на неговия проблем. В моя профил е написано от къде съм/ за разлика от твоя профил/. Целият форум ми е трудно да го прочета, а и не е необходимо/ когато се снабдя със Самурайче за един проект ще бъда по- активен в четенето/. Между впрочем ако на някой му се намира обръщано Самурайче да се обади- здрава рама и всичко по нея да е комплект+ табло. Купето не ме интересува. А за хорото- играя го, но сега съм само с Ръченица в друг форум. Благодаря за разбирането и нещо лично.

Коментар

Първоначално публикуван от doctorZizi Преглед на мнение
                        Аз търся тлф и няма значение къде се намира този когото търся- ако ще да е и в Австралия. Опитвам се да помогна на колега . Проблема е следния- намерил си е такава джипка доста изгодно и това е смущаващото. От сервиза дават много малко инфо,а заглавието на тази тема отговаря най- точно на неговия проблем. В моя профил е написано от къде съм/ за разлика от твоя профил/. Целият форум ми е трудно да го прочета, а и не е необходимо/ когато се снабдя със Самурайче за един проект ще бъда по- активен в четенето/. Между впрочем ако на някой му се намира обръщано Самурайче да се обади- здрава рама и всичко по нея да е комплект+ табло. Купето не ме интересува. А за хорото- играя го, но сега съм само с Ръченица в друг форум. Благодаря за разбирането и нещо лично.
                        Здравей колега doctorZizi
                        Декември месец се отъркалях с моя самурай, вече си купих нов и от стария имам всичко без двг и купе. Ако имаш интерес можеш да ме потърсиш на 0878 280 996 - Георги или пък остави някакъв телефон за връзка с теб.
                        „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X