Привет Колеги,странен проблем ми се появи на витарата 1.6 16 при движение на 1ва скорост между 1000 и 2000 оборота джипа прекъсва -тепе след това се оправя.Сменил съм кабели свещи чистил съм дюзите с ултразвук преди 1500 км.Дайте съет!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Странен проблем с витарата G16B дълга база
Свий
X
-
От: Странен проблем с витарата G16B дълга база
Дистрибутрна капачка,бобина ?
Аз съм с фронетра 2.2 безин и чак след като се смених бобината се оправи,а на газ вървежа беше още по-голяма мъка.
Вечер на тъмно ,като подадеш газ се виждат малки искри,ако проблема ти е електрически.При мен светеше от бобината.СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96
-
Колега, и при мен го имаше този проблем ама като смених свещите се оправи пък и на 1200-300 оборота мисля че е нормално да не работи правилно все пак не е дизел и си иска обороти мотора.Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
"Mud Angels" Stara Zagora
Коментар
-
Той човека каза, че е сменил свещите бре, даже с все кабелите...
Според мен има нещо с горивната смес, но не се наемам да прогнозирам. Ако беше при мен-щях да се замисля за пускане на повече бензин отколкото трябва. При високите обороти излишъка му не се усеща, даже помага, но при ниски се "дави".
Само предположение де, не съм експерт.
Но имам опит от моята барака като и правих бензиновата система...Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар