Здравейте колеги, ще гледам едно Марути Джипси ( Сузуки Самурай - индийско производство ) за работна кола. Ще се радвам ако някой сподели малко информация за тия ДЖИПСИТА..... В конкретната джипка ме притеснява факта, че мотора е сменен. От 1,0 на 1,3. Раздатка и скорости - не. Проблем ли е това от техническа гледна точка? Джипката е дълга база, 91г. Между другото приемам оферти за Самурай ( Джипси ) дълга база с 1,3 мотор.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпроси за МАРУТИ Джипси ( Сузуки САМУРАЙ ) ???
Свий
X
-
От: Въпроси за МАРУТИ Джипси ( Сузуки САМУРАЙ ) ???
Първоначално публикуван от MaxBass Преглед на мнениеАз между другото не знаех ,че има самурай дълга база...Може ли снимки?
Suzuki Samurai 1.3
Диян Димитров - 0897875292
Коментар
-
От: Още един "Самурай" в семейството.
Айде да ми е честито! Във вторник се здобих със Смурай 91г. - дълга база, 1,3 карбуратор, испанска сглобка. В момента е в сервиза за ремонт на спирачките ( скъсанно жило на ръчната - 27лв., спирачен цилиндър на задно дясно 40лв., и проблем със сервото който е на път да се реши със подобряване на уплътнението м/у помпата и сервото ). Тъй като е нов внос ще трябва да се минава през КАТ, по "най-дългия" канала джипката няма задно стъкло. Предното има лека язва а стъклото на стопа ( стъклото за заден ход ) е шчупено. Добре, че имам временен донор който любезно ще си " даде" стъкларията за пред КАТ. Има и други кусури но те ще се оправят през дългите зимни вечери. Добре, че го има този страхотен форум. Благодарение и на него с кеф ще си ровичкам по Самиката.
Само да мине нормално в КАТ, че как го мразя тва местенце...., десетки часове съм утрепъл там в чакане по опашки. Това на снимките е вече старши самурая , супер готина машинка която взехме с брато преди две години
.
Новият член на семейството ще го представя малко по нататък.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар