Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странно тракане от към кутията на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Странно тракане от към кутията на Витара

Значи проблема ми (поредния) е следния ... От няколко дена наблюдавам следните симптоми...
    Витарата испанка ,маслото на кутията сменено още при покупката...
    -Карам си на скорост няма проблеми(всички скорости си влизат върви си нищо не лопа ,абе супер)
    -пускам на свободна докато се движа и започва тропането наподобяващо (луп-луп) като се променя зависимост от скоростта ми.
    -ако в същия този момент допра скоростния лост до някоя предавка(без да я вкарвам,даже не натискам и съединителя) и звука отново изчезва
    -като я вдигна и завъртя колелата нищо не се чува ...Абсолютна тишина...
    В шах съм...Ясно е ,че ще се съветвам с някой ,но рекох преди да легна да пусна една тема ,че може и някой друг да има такъв проблем или пък като го разреша да напиша ,че да се знае...
    Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

От: Странно тракане от към кутията на Витара

Преди малко я вдигах пак отзад ,но този път я запалих и включвах и на скорост...Чуват се всякакви шумове от към кутията...Предвид експлоатацията и състоянието на цялата витара не се учудвам ,че има проблем и този агрегат...
    Започнах да обмислям направо друга кутия да взема...Въпроса е ,че моята е испанка...Вярно ли помня ,че имаше някаква разлика?Нещо в шлиците към раздатката ми се върти в главата?
    Та опциите ми може би са или кутия от испанка или кутия с раздатка ? Правилно ли си мисля?

Коментар

Първоначално публикуван от MaxBass Преглед на мнение
      Преди малко я ...
      A какви са шансовее просо да имаш ебнат лагер? Моята на първичния вал и на пета, лагерите се чуват по малко. Ако вземеш друга, пак няма гаранция, че няма да е с проблем - все пак рядко някой разфасова съвсем здрав автомобил за части.
      За останалото - не знам, ще трябва да изчакаш ден-два, да се прибере навалицата от Събора или кой където са го сварили почивните...
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

След много чудене и обикаляне на витарата имам диагноза! Задното каре на задния кардан...Но просто като я дигах и на подемник и пред у дома я вдигах се на купето и като падне моста надолу и много обира луфта в карето...Вчера я вдигнахме на моста и веднага го хванахме...появил се е аксиален луфт и при всяко завъртане се чува това лопане...
        Сега въпроса е какво каре да си взема...Това гледам даже и гресьорка има

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X