Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов съм в подфорума на SUZUKI!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нов съм в подфорума на SUZUKI!

Здравейте колеги,смених джипа с Гранд Витара 2000г. 2,5 v6 144 к.с дълга база,така че и аз се присъединявам към вашия форум и се надявам да сме си взаимно полезни.Поизчетох каквото можах да намеря тук за колата,но искам да попитам знаещите.Доколкото аз знам типа на двигателя ми е Н25,но не знам колко масло събира,колко антифриз и т.н..Ще се радвам ако някой ми даде инфо за това,а също и какво и колко масло се налива в дифовете и ръчната скоростна кутия.Благодаря ви предварително и на всички пожелавам безаварийно шофиране и приятни мигове с возилото!

От: Нов съм в подфорума на SUZUKI!

Според АутоДата капацитетите на автомобила съответно са:
    1. Двигател - 5.5л вкл. маслен филтър
    2. Скорости - 2.7л - 75W90
    3. Преден диф. - 1л 80W90
    4. Заден диф. - 2.2л 80W90
    5. Охладителна система - 8л.
    6. Хидравлика - 0.72л.

Честито за придобивката
    „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Честито,в тоя подфорум се радваме и на снимков материал,така че можеш да се поправиш.
      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Благодаря за пожеланията и отговорите,обещавам да покажа снимки,но първо да я оправя документално и да я понапудря.Междудругото вече изникна и първия проблем.Отидох да ми напълнят и профилактират климатика и после като го включа и двигателя изгасва ,това само на свободен ход.Имате ли представа каква може да е причината или да ми кажете добър сервиз за комп.диагностика в София(освен Миркат ).

Коментар

Първоначално публикуван от zillius Преглед на мнение
          Благодаря за пожеланията и отговорите,обещавам да покажа снимки,но първо да я оправя документално и да я понапудря.Междудругото вече изникна и първия проблем.Отидох да ми напълнят и профилактират климатика и после като го включа и двигателя изгасва ,това само на свободен ход.Имате ли представа каква може да е причината или да ми кажете добър сервиз за комп.диагностика в София(освен Миркат ).
          Не ти работи добре стъпковото моторче . Свали го и го промий добре . Да ти е честита и със здраве да си я караш . В мотора слагай само пълна синтетика 5/30 . С друго масло не се чувства добре .
          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Да май наистина е стъпковото моторче.Има една пружина на него,беше цялата замърсена и клеясала.След като я пораздвижих и нещата започнаха да се пооправят.Пак благодаря за съвета и пожеланията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X