Колеги ,предното ми стъкло се пукна днес без удар както си карах и се прибирах от работа и изведнъж в горен десен ъгъл 15 см. пукнато от външна страна.Ходих при двама където лепят стъкла и двамата ми казаха че няма да го залепят защото се било разминало и е посукано и остава единствения вариянт да го сменям.Кажете ми дали мога да намеря втора употреба стъкло или ново да слагам?Каква му е цената на ново и да ме упътите към фирма за стъкла?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спукано предно стъкло на Витара!
Свий
X
-
-
От: Спукано предно стъкло на Витара!
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение. Вече три пъти го сменям там.
...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЗащо така?...
Щото ми е празна простата кратуна, затова.
Първия път го безмалко да го избия навън с главата си, вторият път един клон дойде малко по-ниско отколкото трябва(ама едно диско мина пред мен, и не него само деруга на тавана имаше), а третия път така и не разбрах къде се строши-някъде по трасето на Албена трофи 2011, мисля си да поискам от banjo да ми заплати стъклото. То бива хард, бива, ама чак толкова...
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ончо, само да ти кажа, че онзи клон дето строши стъклото втория път беше по маршрута на Емине-Ком. Данчо(Йордан Йорданов) беше с диското, та го знае мястото. По маршрута на първия преход е, там карахме на връщане от морето миналата година, да ви го каже(ако помни мястото де) за да няма други пострадали.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Китайско стъкло .... и то предно. Честно казано имам малко резерви. Откакто ми гледах някакво видео краш тест на китайска кола. Предното стъкло не стана на сол ами на големи парчета които са в състояние да наранят пътуващите.
Преди време сменях задно стъкло - избрах си европейско, гледах му предварително маркировката - на старото и на новото.
Взех си фактурата и касовата бележка и при застрахователя. Стъклените неща ги плащат на 100%.
Ето някакво друго видео. Вижте стъклото след 55-тата секунда. Точно това излита навън обаче си е цяло парче и то доста голямо. Интересно какво става ако се случи да влезе вътре в купето.
http://www.youtube.com/watch?v=Mbe5ILICT4M
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар