Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спукано предно стъкло на Витара!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спукано предно стъкло на Витара!

Колеги ,предното ми стъкло се пукна днес без удар както си карах и се прибирах от работа и изведнъж в горен десен ъгъл 15 см. пукнато от външна страна.Ходих при двама където лепят стъкла и двамата ми казаха че няма да го залепят защото се било разминало и е посукано и остава единствения вариянт да го сменям.Кажете ми дали мога да намеря втора употреба стъкло или ново да слагам?Каква му е цената на ново и да ме упътите към фирма за стъкла?
    Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
    Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
    "Mud Angels" Stara Zagora

От: Спукано предно стъкло на Витара!

140 на Кобра . Смених го преди седмица.

Коментар

114 лв преди две години триплекс, някаква неизвестна турска марка от обява във вестника.

Коментар

казаха ми цена 110лв. в кобра в Стара Загора и Понеделник я оставям да сменят.

Коментар

Отивай в "Кобра" - на гърба на административната сграда на Зара Газ ,ново тонирано с лента ще е около стотина лева.
          P.S. Изпреварил си ме с отговора...
          Последно редактирано от Бакалов; 23-07-11, 17:47. Причина: Нова публикация
          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

В Шумен беше 94 лева, пак в Кобра. Вече три пъти го сменям там.
            Но може да са поскъпнали, не знам...
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Стъклото е сменено днес с/у 110лв. Китайско с зелена ивица за сенник.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                . Вече три пъти го сменям там.
                ...
                Защо така?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  Защо така?
                  Защо ли...

Щото ми е празна простата кратуна, затова.
                  Първия път го безмалко да го избия навън с главата си, вторият път един клон дойде малко по-ниско отколкото трябва(ама едно диско мина пред мен, и не него само деруга на тавана имаше), а третия път така и не разбрах къде се строши-някъде по трасето на Албена трофи 2011, мисля си да поискам от banjo да ми заплати стъклото. То бива хард, бива, ама чак толкова...

Коментар

Баси в Бургас е 140 с отстъпка. Следващият път право в Шумен.

Коментар

Ончо, само да ти кажа, че онзи клон дето строши стъклото втория път беше по маршрута на Емине-Ком. Данчо(Йордан Йорданов) беше с диското, та го знае мястото. По маршрута на първия преход е, там карахме на връщане от морето миналата година, да ви го каже(ако помни мястото де) за да няма други пострадали.

Коментар

Китайско стъкло .... и то предно. Честно казано имам малко резерви. Откакто ми гледах някакво видео краш тест на китайска кола. Предното стъкло не стана на сол ами на големи парчета които са в състояние да наранят пътуващите.
                        Преди време сменях задно стъкло - избрах си европейско, гледах му предварително маркировката - на старото и на новото.
                        Взех си фактурата и касовата бележка и при застрахователя. Стъклените неща ги плащат на 100%.
                        Ето някакво друго видео. Вижте стъклото след 55-тата секунда. Точно това излита навън обаче си е цяло парче и то доста голямо. Интересно какво става ако се случи да влезе вътре в купето.
                        http://www.youtube.com/watch?v=Mbe5ILICT4M

Коментар

Кобра София!....110лв ми взеха(преди 2 месеца) със смяната(силикони,уплътнения и преместване на стикерите)....което си беше супер оферта!
                          Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X