Здравейте колеги, на нашия Самурай му вият много скоростите-решихме да ги сменяме но не намираме 4-на скоростна кутия, а двигателя е 1.0 . Намерихме 5 - на кутия, дали ще стане, Благодаря ви предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Става ли 5-на скоростна кутия от Самурай на двигател 1.0 кубика от Самурай
Свий
X
-
От: Става ли 5-на скоростна кутия от Самурай на двигател 1.0 кубика от Самурай
Първоначално публикуван от slavitruck Преглед на мнениеЗдравейте колеги, на нашия Самурай му вият много скоростите-решихме да ги сменяме но не намираме 4-на скоростна кутия, а двигателя е 1.0 . Намерихме 5 - на кутия, дали ще стане, Благодаря ви предварително
-
Първоначално публикуван от slavitruck Преглед на мнениеЗдравейте колеги, на нашия Самурай му вият много скоростите-решихме да ги сменяме но не намираме 4-на скоростна кутия, а двигателя е 1.0 . Намерихме 5 - на кутия, дали ще стане, Благодаря ви предварително[SIGPIC][/SIGPIC]
SJ 413
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sam40 Преглед на мнениеНе става , изобщо не пробвай!!!Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Първоначално публикуван от slavitruck Преглед на мнениеЗдравейте колеги, на нашия Самурай му вият много скоростите.....Suzuki Samurai 1.3
Диян Димитров - 0897875292
Коментар
-
според много майстори вие от скоростите, но не съм на 100 % сигурен че е от тях, доколкото знам 1.0 кубика нямат 5-на кутия-вярно ли е ? Ние сме от Дупница и днес намерихме една от моргите за 200 лева 5-на. Колегата дето продава двете кутий от каде е -те здрави ли са . . .
Коментар
-
Първоначално публикуван от slavitruck Преглед на мнениеПри потегляне се чува най-много виене, при трета и четвърта скорост е по-малко, може би защото се движим с по-голяма скорост, незнам какво да правимDJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Моят Самурай е 1000 кубика и е с 5 скорости, но е испанска сглобка. Имах същия проблем, яко виене и реших да ремонтирам. Отидох в Миркат, там според ВИН номера ми казаха че няма такъв автомобил и да си търся лагери в Испания. Нямало самурай 1000 кубика с 5 скорости. Поисках лагери за скорости от 1,3 но ми казаха че ги няма и трябва да ги поръчам и да ги чакам над месец и цена на лагер 70-80 лева. Отворих скоростите и избих всички лагери и с тях в магазин за лагери. На другия ден ми ги бяха намерили, смених всички без тези иглените на колелата и без големия лагер откъм опашката, защото оригинално е капсулован може би за да ограничи маслото към семеринга, а аз го намерих само без капсуловка. Също така смених лагерчето в маховика. Сега мога да слушам музика в колата. Лагерите общо 7 брая плюс семеринга откъм съединителя излезнаха 135 лева, плюс 28 лева масло полусинтетика 75W90 , малко труд, това е цената на тишината. Ако искаш 5 степенна скоростна кутия за 1000 кубика търси от Сантана.(Испанска сглобка)
Коментар
-
Първоначално публикуван от slavitruck Преглед на мнениеспоред много майстори вие от скоростите, но не съм на 100 % сигурен че е от тях, доколкото знам 1.0 кубика нямат 5-на кутия-вярно ли е ? Ние сме от Дупница и днес намерихме една от моргите за 200 лева 5-на. Колегата дето продава двете кутий от каде е -те здрави ли са . . .Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Първоначално публикуван от slavitruck Преглед на мнениеспоред много майстори вие от скоростите, но не съм на 100 % сигурен че е от тях, доколкото знам 1.0 кубика нямат 5-на кутия-вярно ли е ? Ние сме от Дупница и днес намерихме една от моргите за 200 лева 5-на. Колегата дето продава двете кутий от каде е -те здрави ли са . . .
Коментар
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеАко е от 1000 кубиков сигурно ще стане...
на кардана са различни .
Пробвал съм го!!!
изобщо влизане в проблеми.[SIGPIC][/SIGPIC]
SJ 413
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар