колеги,някои да знае как се връзва симулатора на сондата на витара
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
симулатор на ламбда сонда
Свий
X
-
От: симулатор на ламда сонда
А защо е тази потайност?Първоначално публикуван от boby2 Преглед на мнениевиж си съобщенията
Може и други да ги интересува този въпрос.... to be continued
Коментар
-
От: симулатор на ламбда сонда
Предполагам постоянното святкане на чека през 7-10км. както става и при мен!!!Първоначално публикуван от bat-zdravko Преглед на мнениекакво щесе постигне с тази симулация ако не е тайна ?Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
"Mud Angels" Stara Zagora
Коментар
-
Какво по-точно бе стефко?Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнениеЖивко, че ти таквоз чудо имаш ли?Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
Коментар
-
Не бе Стефко,аз това казах че ако няма симулатор ще му святка през 10км. като на мен ми святка защото нямам !!!Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнениеламбда-емулатор. Нали за това е темата. Ако и с него ти свети чек-а през 10 км ... бахти емулатора
Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
Коментар
-
Е аз като нямам защо не ми свети чека
......? днес даже бях на елкон , човека бутна малко изпаритела и каза че всичко е 6 . Сега остана да видим само разхода , но вървенето се усети и то чувствително 
........забравих да кажа,че говоря за 1.6моно...898450701
Коментар
-
Е, то на моното трябва да е съвсем зле положението, за да светне чека за ламбда. Примерно да я няма
По начало не съм фен на емулаторите, щото все пак тая сонда не е сложена там за красота, но всеки сам си решава.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар