Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Климатика на Витара 92г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Климатика на Витара 92г.

Здр. да ви попитам дали климатика има филтър и ако има къде се намира и горе долу колко ще струва едно пълнене.

Мерси.

Аз съм от София.

От: Климатика на Витара 92г.

Има филтър и се сменя на две години, за фреона е, по предписание, имам чисто нов такъв, точният модел за твоята витара, ето снимка как изглежда, не го търси, няма го-никъде по магазините, звънни ми на 0882828682 Трифон(не те лъжа за магазините, затова си поръчах от Ибей Ако питаш за филтър за купето-няма, но аз си направих, доработих си
    Прикачени файлове

Коментар

Това,което си показал е филтър-дехидратора на климатика.Не се сменя на две години и го има на много места в София.

Коментар

За спорта-искам да го намериш, ако го намериш ще го купя, нищо че имам 10бройки, същият, със същите резби и да не се разминават отворите, всичките си прилиат, нали знаеш

Коментар

Приготвяш си 70 лв. и го имаш(поне за толкова купих последния преди няколко месеца).Отворите са същите,все пак с това се занимавам 11 години.Между другото продават го и за старото Паджеро.

Коментар

Цената е по-висока отколкото ми излязоха от нета, и изобщо не става от старото паджеро, а от тойота

Коментар

Абсолютно става за старото паджеро(94г.,2.5 тд)-лично съм слагал,но явно разбираш повече от мен от климатици и затово не смятам да споря за глупости.Колкото до цената не знам колко са ти излезнали в нета,но факта,че предлагаш същите за 100 лв.,а в магазина са 70 е достатъчно красноречив.

Коментар

Понеже темата отиде към спама, аз също ще спра да пиша, като преди това ти кажа: научи се да четеш, преди да пишеш, къде ги видя тези 100лева-незнам, в темата ми пише следното:
                След като най-сетне си направих климатика, останаха някои неща за продажба, както следва:
                1. Компресор с повредена намотка и незнам още какво за резервни части, цена 100лева
                2. Филтър за фреона, чисто нов, цена 50лева, става и за Самурай 1986-1993, като и за Тойота Корола, Превиа 91-93г R12

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=91560&page=10

П.С. Моля, модератор да разчисти темата от излишните коментари, успех на колегата с климатиците, на такива дървени философи се нагледах и наслушах

Коментар

Май забравяш,че предлагаше въпросния дехидратор в една друга тема на колега точно за сто лева,както и да е,но се въздържай от квалификации за да не ти кажа аз какво мисля за тебе.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X