Обява

Свий
Няма добавени обяви.

3" лифт за Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 3" лифт за Витара

Здравейте колеги,
    Отдавна не съм чел форума и като гледам доста се е писало по темата. Като предледах линковете, които колегата РАСН е дал за Калмини в Гърция, мисля, че са лифтовете там са по-скъпи от този: http://xtreme4x4.dreamhosting.gr/pro...oduct_id=28594. Това са официалните представители на Калмини в Гърция. Другото важно нещо е къде се намира фирмата. Едно е да е в Солун, а друго да е в Атина (доста голяма разлика в км). Освен това към обявената цена трябва да прибавите 19% Гръцко ДДС! Поне в линка, който съм дал по-горе е така. И последно - ако съберем няколко поръчки, сигурен съм, че ще ни направят отстъпка.
    Та, предлагам да направим един списък кой какво иска, да видим каква отстъпка ще ни направят и да действаме. До лятото има бол време! Само да не се наложи колегата РАСН да си вземе камион
    Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
      Здравейте колеги,
      Отдавна не съм чел форума и като гледам доста се е писало по темата. Като предледах линковете, които колегата РАСН е дал за Калмини в Гърция, мисля, че са лифтовете там са по-скъпи от този: http://xtreme4x4.dreamhosting.gr/pro...oduct_id=28594. Това са официалните представители на Калмини в Гърция. Другото важно нещо е къде се намира фирмата. Едно е да е в Солун, а друго да е в Атина (доста голяма разлика в км). Освен това към обявената цена трябва да прибавите 19% Гръцко ДДС! Поне в линка, който съм дал по-горе е така. И последно - ако съберем няколко поръчки, сигурен съм, че ще ни направят отстъпка.
      Та, предлагам да направим един списък кой какво иска, да видим каква отстъпка ще ни направят и да действаме. До лятото има бол време! Само да не се наложи колегата РАСН да си вземе камион
      Хахаха ще ти дам аз един камион , бусчето ми е VW T3 Caravelle 1.9 TD и е 7+1, надявам се да има място за всички желаещи
      Аз, ти и белята сме за сега мераклиите, ако има други да пишат. Както виждате има и Калмини за Самурай, ако някой фен е решил да си тунингова Самурая, може да заповяда с нас до Гърция

Аз имам следното питане, има ли как да се избегне гръцкото ДДС ? Понеже нали сме чужденци и може да има някаква вратичка ?
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Абе сигурно може да се избегне ДДС-то или да се договори някаква отстъпка. Моят лифт с ДДС струва 1475 някъде, а като говорих с гърка, той ми каза, че ще ми го даде за 1300. Тъй че мегдан за договаряне има

Коментар

Абе сигурно може да се избегне ДДС-то или да се договори някаква отстъпка. Моят лифт с ДДС струва 1475 някъде, а като говорих с гърка, той ми каза, че ще ми го даде за 1300. Тъй че мегдан за договаряне има
          Я вземи му се обади профилактично и му кажи че отиваме трима сериозни купувачи и да говорим конкретни цифри.Питай за ДДС дали може да се измисли нещо, и как стоят нещата с резервните части ако нещо се счупи по кита ? Благодаря предваритено

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
            Я вземи му се обади профилактично и му кажи че отиваме трима сериозни купувачи и да говорим конкретни цифри.Питай за ДДС дали може да се измисли нещо, и как стоят нещата с резервните части ако нещо се счупи по кита ? Благодаря предваритено
            ОК ще му звънна, но бихте ли ми написали какво точно искате да вземете, та да съм конкретен, като говоря с него.

Коментар

Момчета, тъй като съм закъсал за съединител, искам да се включа в пазаруването с 1 Centerforce - http://www.puresuzuki.com/CF%20Clutch.htm

Ако не е проблем, ще съм благодарен ако питате какви пари ще е през гърците, вярвам, че ще направят още по-голяма отстъпка като направите и по-голяма поръчка. Благодаря предварително!

Коментар

ОК ще му звънна, но бихте ли ми написали какво точно искате да вземете, та да съм конкретен, като говоря с него.

Ами то е ясно, говорим за 3 броя съспеншън лифт 3" за Витара.И как стоят нещата с резервните части ако счупим нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                  Ами то е ясно, говорим за 3 броя съспеншън лифт 3" за Витара.И как стоят нещата с резервните части ако счупим нещо.
                  Ще ме прощаваш, ама пак да питам Вие двамата искате 3" съспеншън лифт за Витара, нали? Защото аз ще взимам 2,5" за Гранд Витара. Цените са различни.
                  Колега afterburner, твоята Витара, коя година е? И с 8 или 16 клапана е? Защото в линка, който си дал има 2 вида съединители. Едния е за 8 клапанови Витари от 89 до 94год, а другия е за 16 клапанови от 95 до 98г.

Коментар

Ще ме прощаваш, ама пак да питам Вие двамата искате 3" съспеншън лифт за Витара, нали? Защото аз ще взимам 2,5" за Гранд Витара. Цените са различни.
                    Колега afterburner, твоята Витара, коя година е? И с 8 или 16 клапана е? Защото в линка, който си дал има 2 вида съединители. Едния е за 8 клапанови Витари от 89 до 94год, а другия е за 16 клапанови от 95 до 98г.
                    Даммм къса база 95 година.Три инча лифт на окачването.Каква е цената за нашия лифт и пак да напомня как стоят нещата с резервните части

Коментар

Извинявам се за пропуска! Става въпрос за Витара 1.6 8V, моделите, които са до 94та. Благодаря предварително!

Коментар

интересува ме дали се предлагат всички тампони по окачването некви по така здравичкие и цена мерс предварително

Коментар

Първоначално публикуван от tintiri mintiri Преглед на мнение
                          некви по така здравички
                          В смисъл?
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Колеги, какво стана с пътуването до Гърция. Цени, отстъпки ....
                            BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                              Колеги, какво стана с пътуването до Гърция. Цени, отстъпки ....
                              Говорих с колегата РАСН преди няколко месеца и се оказа, че той вече си е направил лифта. Аз още не съм се отказал, но имам страшно много работа и не знам кога ще се наканя. Но в няколко поста тук четох, че колеги вече са си взели Калмини от Гърция. Та може би е добре тях да питаме

Коментар

Говорих с колегата РАСН преди няколко месеца и се оказа, че той вече си е направил лифта. Аз още не съм се отказал, но имам страшно много работа и не знам кога ще се наканя. Но в няколко поста тук четох, че колеги вече са си взели Калмини от Гърция. Та може би е добре тях да питаме
                                За момента съм с окачване на И.Попов и мой боди лифт, и навсякъде съм си минавал без проблеми (за момента).По добре с парите за окачване Калмини да инвестирате в блокажи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X