Привет, колеги! Търся малко помощ - къде се намира компютъра на Vitara 1.6 16V, G16B, и евентуално по-лесен достъп до него. Няма да се демонтира, трябва да видя номера. Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Компютър на Vitara 1.6 16V
Свий
X
-
От: И аз съм вече с Витара.
Абе за виждане го видях, но не е истина какви упражнения бяха/"цука-хара" в кръста и "хайдушко" приклякане ги нямам вече за нищо!/.Та ще дам записаните букви и цифри на "уж лицензиран" сервиз за АГУ, че с този мотор голямо набутване! Що ли не си карам на бензин? Благодаря за помоща!"Make love, not war!"
Коментар
-
От: И аз съм вече с Витара.
Проблема, накратко казано е, че не можем да "вкараме" празния ход на двигателя на газ в постоянни обороти. При изключване от скорост двиг. гасне, но не винаги! На практика не аз отворих тази тема, зададох въпрос в друга, но явно модератора е сметнал, че мястото му е тук.
П.п.Колегата travelling на ЛС ми разясни някои неща, за което благодаря! Продължавам с експериментите!"Make love, not war!"
Коментар
-
От: Компютър на Vitara 1.6 16V
Здравейте.Някой може ли да ми каже дали това е номера на ЕКУ-то на моята кола(Sidekick 1.6 16v) или трябва да го сваля на цяло за да го видя:
33920-70ЕА
Е2Т429 71
4908C A4
И още нещо ме интересува при G16B мотора колко разновидности има при компютрите тъй като ми се върти нещо в главата и искам да сложа друг комп за проба.Всички цифри на новия ли трябва да отговарят на моя ?YAMAHA RAPTOR 700R
Коментар
-
Абе аз това което постнах в предният си пост го преписах от компа без да го свалям но позата ми докато го гледах беше нещо като от кама сутраПървоначално публикуван от trent Преглед на мнениеТъй като твоята е сайдкик, най-сигурно го смъкни и си го запиши, може и да се види без да го смъкваш, но...
Но въпроса ми е все още в сила.Какъв комп мога да взема за проба без да прецакам колата
YAMAHA RAPTOR 700R
Коментар
-
СъщиятПървоначално публикуван от Петков(Sidekick) Преглед на мнениеАбе аз това което постнах в предният си пост го преписах от компа без да го свалям но позата ми докато го гледах беше нещо като от кама сутра
Но въпроса ми е все още в сила.Какъв комп мога да взема за проба без да прецакам колата 
33920-70ЕА, а горното но... беше именно за сутрата
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар