Днес отворих моята Сантана за уж малки кръпки и се оказа че гредите на купето при тампоните изобщо го няма!
Сега не знам какво да правя.Да кърпя на место ли или да се мъча да свалям купето.Помагайте!
Днес отворих моята Сантана за уж малки кръпки и се оказа че гредите на купето при тампоните изобщо го няма!
Сега не знам какво да правя.Да кърпя на место ли или да се мъча да свалям купето.Помагайте!
Този филм е много гледан,но според мен/ от собствен опит пиша/не сваляй купето,защото няма да има по какво да се водиш.Аз в момента си правя купето намясто.Огънаха ми прагове от 1.5мм ламарина ,а останалото е с 0.8 Дано да съм бил полезен
Снимки нямам.
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Ако искаш да се получи , купето се сваля за час, два. А от осем гнезда на тампони все ще има две , по които да се водиш. Пускаш нови греди , след това от шасито пробиваш нагоре към купето. Като изкърпиш дъното , качи купето на шасито и тогава ,ако имаш да кърпиш калници и прагове ги прави на място.
0878947964 -Златомир Петров
Кои части разкачаш за да падне купето?Имам впредвид ел.инсталация,спирачки и други.
Най-важно е жилото за ръчната спирачка,
тръбичките за спирачките се свалят от двете къси маркучета м/у купето и шасито
Кормилният прът в предната част има фланец към секторната кутия.
Ел. инсталацията навсякъде, където трябва има букси (ако не е побългарявана)
и най-вероятно ще скъсаш всичките болтове които държат купето към шасито (от опит)
Свали лостовете на ск. кутия и раздатката за да не стърчат
После се съберете 5 човека - 4 вдигат и 1 разкача някоя забравена букса (може 5-ти и 6-ти да дават акъл отстрани)
И една малка хитрина вместо прагове купи профил 80х80х2 - а за гредичките - профил 20х40х2 - от всичкото това става една доста яка рамка за пода, ако искаш отгоре можеш да го затвориш с алуминиев рифел. Става .... ЕДИН ПЪТ. (не забравяй дебело да намажеш с антикорозионна боя от типа HAMMERRIGHT или STEEL GUARD)
Можеш да си вдигаш с Hi-Jacka за праговете без да ти пука.
Успех колега!!! И ... снимки!
Влизай смело във филма.На мен ми мина през глявата,в десет часа сутринта закарах джипката на ход в гаража а в четри след обед купето ми се намираше на три метра от шасито.Тогава ми се плачеше, а се га се радвам че мога си оставям разни работи на пода без да се притесня че щте изпаднат по трасето.
... информацията влиза в главата му и отчаяно търси мозъка ...
Коментар