Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки витара моля за информация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сузуки витара моля за информация

Около 250 евро излиза докарването. Зависи колко ще гори. В това число слагам и винетките по пътищата. Е, мойта я докарах 2009 и от тогава горивата са малко нагоре, но и 300 евро да са поне можеш да я напълниш с всякакви резервни части от там. Автовоза доколкото знам е също толкова, но не можеш да си я напълниш догоре с полезни нещица. Трябва да се прибави евентуално и пътя до там, ако няма кой да те закара без пари. Нооооо 1500 ... тази цифра нещо не ми харесва. За тези пари две ще взема. Успех колега !!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от khull Преглед на мнение
      за колко лева ще ми излезе не ме интересува от колкото друго,така аз много бях се навил да купя витара но след като гледам клипчета по youtube за витари май ще се откажа .както гледам изобщо не са проходими в сняг много клипове гледах с всичките случаи боксуват на място ако на истина е така то със сигурност е така защото се вижда,( с извинение) ебалсъм му 4х4 то ето един случай, http://www.youtube.com/watch?v=TtjOJXPMv7U а ето един истински 4x4 http://www.youtube.com/watch?v=Dqtkam9QPDQ
      Въобще не са проходими тези скапани витари ,вземай една нива и ставаш баш оффроудър!Така боксуват че, докато мръднеш 5метра два чифта гуми износваш.

как ли е стигнала до тук.А? май не е с гуми за кал?Дали пък и гумите са важни
      Последно редактирано от jaxan; 05-05-11, 18:57.
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

за колко лева ще ми излезе не ме интересува от колкото друго,така аз много бях се навил да купя витара но след като гледам клипчета по youtube за витари май ще се откажа .както гледам изобщо не са проходими в сняг много клипове гледах с всичките случаи боксуват на място ако на истина е така то със сигурност е така защото се вижда,( с извинение) ебалсъм му 4х4 то ето един случай, http://www.youtube.com/watch?v=TtjOJXPMv7U а ето един истински 4x4 http://www.youtube.com/watch?v=Dqtkam9QPDQ
        Бате ти си луд
        ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Колега ето снимка на това как изглежда моното...Най общо иначе на пълната на смукателния колектор има за всеки цилиндър по дюза...А на моното е една дюза ...Пак казвам на снимката е моно....
          Поздрави!
          Прикачени файлове
          Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

За пореден път чета този пост, и си казвам като шопа..."е, нема такова животно!". Колега, ти или никога не си карал 4x4/даже и Нива/, и с тълкуването на тези клипове си далеч от реалността, или аз нищо не разбирам от хора и машини! Не си купувай Vitara, тя закъсва в сняг/то и най-добрия джип все някога закъсва/, купи си ...трактор!
            п.п. Моля, модератор да цензурира този пост!
            "Make love, not war!"

Коментар

Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение
              как става това, 500 евро -да, ама лева ???
              да точно 500 лв , но на ход
              Последно редактирано от jimito; 05-05-11, 22:39.
              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

колега ти не си за 4х4 а си за 6х6=36 купи си една нива и давай към Наречен така не съм се смял скоро даже и детето събудих

Коментар

Е вие пък сега-веднага награбихте човека.Толкова разбира,какво да направим?Дали ще си вземе Нива или Витара е все тая.Въпросът е да започне да кара и да трупа опит.

Коментар

а вие изобщо следители тази тема от начало аз нива та си я имам от много години,а сега я прочетете от начало да разберете за какво става въпрос няма кво да се ядосваме аз витарите ги харесвам точно за това искам информация какви машини са не съм се качвал дори в тях.

Коментар

а вие изобщо следители тази тема от начало аз нива та си я имам от много години,а сега я прочетете от начало да разберете за какво става въпрос няма кво да се ядосваме аз витарите ги харесвам точно за това искам информация какви машини са не съм се качвал дори в тях.
                      Следим я темата.Даже,ако се върнеш по-назад ще видиш,че съм ти писал точно по темата.И пак ще ти пиша:По принцип намеренията ти да смениш Нивата с Витара не са лоши,но не очаквай някаква фрапираща разлика нито в комфорт,нито в проходимост.Помисли и какви са ти месечните доходи и доколко ще можеш да експлоатираш Витарата ежедневно и постоянно.Защото тя така или иначе,като всяка една машина си иска своята подръжка.А цените на консумативите и частите между едното и другото возило са много различни.Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                        Следим я темата.Даже,ако се върнеш по-назад ще видиш,че съм ти писал точно по темата.И пак ще ти пиша:По принцип намеренията ти да смениш Нивата с Витара не са лоши,но не очаквай някаква фрапираща разлика нито в комфорт,нито в проходимост.Помисли и какви са ти месечните доходи и доколко ще можеш да експлоатираш Витарата ежедневно и постоянно.Защото тя така или иначе,като всяка една машина си иска своята подръжка.А цените на консумативите и частите между едното и другото возило са много различни.Успех.
                        благодаря за информацията колега но не става въпрос точно за теб. (за следене на темата)

Коментар

а като казаваш че да не търся много разлика в комфорта какво имаш предвид например нивата много вие прави много шум и при витарата ли е така.

Коментар

а като казаваш че да не търся много разлика в комфорта какво имаш предвид например нивата много вие прави много шум и при витарата ли е така.
                            С нормални гуми напомпени според указаниятя на производителя е даже много удобно и безшумно возило.Мойта като я взех трябваше да сложиш ухо на капака за да чуеш мотора.Е не че сега е кой знае колко шумна но гумите с които съм в момента са си меко казано шумни.

п.п. и аз ти следя темата от самото начало!
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

В шума двете коли са много, много различни. Изправната Нива си вие, защото има две правозъби звена в трансмисията си. Ако Витара вие като Нива, значи Витарата е за незабавен ремонт на нещо от трансмисията. Пак заради разликата в трансмисията, Витара харчи с 15% по-малко и вдига с 10км/ч повече. Пак заради същата разлика, пътното поведение на двата иначе много подобни кошника е напълно различно и силно изненадва хора, свикнали с едното, като се качат на другото.

Коментар

колега от къде си ? тука са хора от цяла бг виж до кой си по близо ,всеки ще ти даде да покараш малко витара и да си решиш проблема с избора , Ясен както ти го е обяснил се доло горе така ,казвам доло горе щот знам колко гори нива и колко витара ,динамиката на витара е като на самолет спрямо нива (1,6 лада и 1,6 8в на витара) , разликата между двете е все едно между жигула и опел аскона ,ама по добре покарай , че тука се хабим за тоз дет духа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X