Обява

Свий
Няма добавени обяви.

часовника на таблото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: часовника на таблото

Моя на самураянещо го прецаках и първоначално мислех да го възстановявам, но по идеята на колега тук си поръчах от китай. Много съм доволен от китайския, показва вътрешна, външна температура, дата, час и напрежението на акумулатора. Също има и подсветка, като се даде на контакт. Излиза към 15-20 лв с доставката.
    Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
    http://www.facebook.com/JeepBG
    LZ1GGC

Коментар

От: Re: часовника на таблото

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
      Моя на самураянещо го прецаках и първоначално мислех да го възстановявам, но по идеята на колега тук си поръчах от китай. Много съм доволен от китайския, показва вътрешна, външна температура, дата, час и напрежението на акумулатора. Също има и подсветка, като се даде на контакт. Излиза към 15-20 лв с доставката.
      Дай да го видиме де , аз разбрах че някакви телевизори си щял да слагаш в твоето "Зуки" имали нещо верно
      Лудак

Коментар

Да и аз искам да видя за какво става въпрос.

Коментар

Re: часовника на таблото

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ScreenShot002.jpg
Прегледи:1
Размер:20.2 КБ
ID:5262595Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ScreenShot007.jpg
Размер:14.0 КБ
ID:5262596Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ScreenShot003.jpg
Размер:5.7 КБ
ID:5262597Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ScreenShot004.jpg
Размер:31.0 КБ
ID:5262598

Ето малко часовници и термометри от ebay, моя е като 2 рия, 3 тия май само е в различен цвят. Брат ми си взе за него друг модел ама не го намерих, може да го снимам по късно и да го сложа и него.

Иначе ще слагам в самурайчето компютър, подготвил съм всички части, но ми остава да намеря средната конзола където стоят духалките да мога да експериментирам с нея с вграждането на монитора. Ако някой има такава самурайска да свирка. Като го реализирам ще пусна тема със снимки, както и за други екстри които добавихме.
          Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
          http://www.facebook.com/JeepBG
          LZ1GGC

Коментар

Връщаме се на идеята за оригинален часовник , ако някой има такъв или друго предложение?

Коментар

От: часовника на таблото

И аз запълних досадната дупка с първият който си харесах и се оказа ,че работи от близката автоморга. Отзад има емблемка на Рено, значи е от такова.

5лв.

Коментар

http://s1098.photobucket.com/albums/..._2027710_n.jpg

Коментар

Прдпочитам да е оригиналния без преправяния бодваш и тръгва.

Коментар

часовника намерен
                    можете да заключвате

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X