Колеги ,предстои ми такава интервенция,тъй като са ми поизгнили петите ,които лягат на тампоните на шасито.При предните и задните няма проблеми,но втората и третата двойка са зле.Чудя се дали да ги изкърпим с п-профил или г-профил или да направим цяла рамка на пода.Тъничко е оребряването и с времето отънява още повече...Ако някой има опит,нека го сподели и снимки да пусне!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Оребряване на пода на Витара
Свий
X
-
От: Оребряване на пода на Витара
Що не си разкроиш ламарина и да си направиш гредите наново? Играчка е, но става. Купето и без това е много тежко за габарита си. Моите (старите направо липсваха от гнилоч) ги направих от 1.5 ламарина, не са мръднали, няма и да мръднат скоро. Липсите по самото купе около гредите ги кърпих 0.8.
Ако говорим за същите греди де, на основните тампони. За спомагателните не знам, с тях не съм се заигравал особено.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
-
И аз бих го изкърпил с ламарина, не виждам особен смисъл да се прави рамка. По скоро бих подложил и на останалите малките тампончета които пренебрегваме при бодилифта. колкото и да е малко ще е от полза.http://vbox7.com/play:398e8b82
Коментар
-
Първоначално публикуван от GOLF-SM Преглед на мнениеКакво ще стане ако се завари купето за шасито.ще си наравно с нива, по-зле от опел и с предимство за кокошкарник за задният двор, ще плюеш на 20години труд на японските инженери. С всички отрицателни последици за автомобила, особенно след хард разходка. Направи го, много ще ми е интересно
Коментар
-
Първоначално публикуван от trent Преглед на мнениеВсе хубави нещаще си наравно с нива, по-зле от опел и с предимство за кокошкарник за задният двор, ще плюеш на 20години труд на японските инженери. С всички отрицателни последици за автомобила, особенно след хард разходка. Направи го, много ще ми е интересно
Трифончо стига се базика с колегата ,расмяхтеме здраво
Колега то ако е трябвало да е заварено хората щели са да го направят а не да го слагат на тампони , според мен е по добре да си ги изкърпиш все ще изтраят 4,5 години а то до тогава може да и се радва друг собственик
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнениеколега тази операция я свърших тази есен. предната двоика чистиш цялата греда и слагаш правоъгален профил по размер. задните отвътре цепиш гредата и кърпиш. късмет
Коментар
-
Първоначално публикуван от trent Преглед на мнениеА на офроуд ходиш ли, или паркетник я караш, всички тампони ли махна, или само предните два, дайте повече информация, че така ще вземат да повярват колегите и ще има едно заваряване, едни профили, едни сцепени стъкла, спукани странични, ако все пак влезе в гората. Или май сте оправили само шасито, рамата, самоносещата конструкция или както му викатене ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=114267
С тази ли? или нещо ме бъзикате, а
Коментар
-
Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
Последно редактирано от jaxan; 15-03-11, 20:09.не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Най добре е да се изкърпи с ламарина, на саморая нито едно от местата не бе здраво, а и не намерих оригинални тампони.Ползвах някакви от нешто ,но не по високи от оригиналните . А доколкото знам дифендъра няма тампони между рамата и купето.... информацията влиза в главата му и отчаяно търси мозъка ...
Коментар
-
Ако няма тампони (не знам има ли), купето му е разчетено по нужния начин. За разлика от Витарника. Трент това имаше предвид и според мен шансовете да се разлетят стъкла, ако тампоните се спестят, са доста добри. Купето е безсмислено тежко (всъщност не е, но на мен ми е тежко), но все пак е смятано да поема усукванията през 2 сантиметра гума.
О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар