Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте, колеги малко помощ ми трябват за едни витари???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте, колеги малко помощ ми трябват за едни витари???

Здравейте, колеги аз съм с Терано, но мой приятел има 2 броя витари и има следния проблем който трябва да реши.
    При палене на витарките ( Гранд Витара 1,6 ГВ 2001) при палене на витарите светва лампичката за чека и на 2-те , и не изгасва това си мисля че е някаква грешка от това че са салаби акумолаторите.
    Oткачам клемата, и се изчиства грешката, след което паля няма проблеми и гася , при повторното палене пак светва чека, на какво се дължи някои има ли идея?
    Надявам се да съм бил ясен с обрисуването на проблема.
    п.с. акумулаторите не са първа младост така, че може и да е от това.
    ДА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА !!!
    NISSAN Terrano II R20 2,7TDI SE+,2000

От: Здравейте, колеги малко помощ ми трябват за едни витари???

Най простото и сложете един читав и ще видите дали е от акумулатора.

Коментар

А още по-просто, пуснете една самодиагностика, то ще си каже къде го боли. Погледни в Аутодата, има метода, просто не знам с коя букса сте.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

На Гранд Витара 2001 г. няма как да и пуснеш самодиагностика!! Трябва да се закачи на комп. с програма за нея и тогава ще се знае какво и е . Със сигурност не е от акомулатора.
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Благодаря, ви за отговорите но до тук с нищо не помогна до сега, да поясня Витарите са английски да поясня и проблема е хроничен на 2-те се проявява по един и същ начин. лошото е ,че са разделени едната е в англия а другата е в БГ.
          Ако някой има други предположение да споделя.
          Благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
            На Гранд Витара 2001 г. няма как да и пуснеш самодиагностика!! Трябва да се закачи на комп. с програма за нея и тогава ще се знае какво и е . Със сигурност не е от акомулатора.
            Освен в Аутодата-та да лъжат, което е напълно възможно.
            Все пак, сигурно ли е, че не може или просто пак са публикували грешната букса? Щото на моята я дават с 6 пинова, пък тя на практика е 4 и самодиагностиката я пуснах малко на налучкване.

@Терано: дори и да няма самодиагностика, едва ли в сервиза ще ви вземат кой-знае колко за четене на грешките. Що все пак не пробвате? Чек-а може да свети по много причини, при това не е задължително проблема на двете машини да е един и същ.
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

тефчо - може и да си прав за това което казваш, може и проблема да е различен, ще видя какво мога да направя по наличната и ако има някакво развитие, или пак вие можете да помогнете помагайте. а аз ще пиша................

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X