здр и от мен !!! понеже във петак ще гледам един самураи искам да питам къде да гледам и какво !!! не съм много запознат !!!! благодаря на всички !!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
питане за самурайче
Свий
X
-
Re: питане за самурайче
Ами принципно не е по зле, ако и двете са във фабричен вид, но самурайчето е с цял преден мост. И като цяло мисля, че е по здраво. Още повече, че това което си намерил е с витаров мотор и като мощност предполагам ще те задоволи. Също ако самурайчето е от същия регион и не се налага минаване на канали през кат, а само по документи не е голям проблем и да не е регистриран двигателя.Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
http://www.facebook.com/JeepBG
LZ1GGC
Коментар
-
От: питане за самурайче
Колегите вече са казали каквото трябва, но зависи за какво ще го ползваш. Самурайчето е малко тесничко и спартанско откъм комфорт, специално за дълги пътувания, но пък е с цели мостове и по-лесно се наджипва (тунингова). Много колеги си слагат витарови мотори, а ти го намираш вече готово,това е хубаво. Ферозата е малко по-широчка и удобна отвътре, 96 коня е, ако е инжекцион и е с много добра проходимост в заводски вид. Аз карам Фероза и най-важната препоръка, която мога да ти дам за нея е: Гледай внимателно шасито!!! Много гният в задната част и после е разправия да се кърпи. Аз се принудих да си взема втора употреба. Иначе като цяло е много здрава джипка.
Надявам се, да съм ти бил полезен.
Успех!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Мн благодаря на всички доста сте ми полезни днес пурво ферозата ще вида за какво става на въпрос ! Иначе да споделя решил сам малко като големите '' батковци '' да си правя оффроад досега сам имал кросове , ендурата но искам да усетя и тази тръпка със джипка как е !!! Вече знам че ако е за за по добра проходимост саморай е по добро за тунинг и оффроад !!
Коментар
-
Сузуки SJ 410 е каталожният модел, а САМУРАЙ, е търговска марка, наложена от дилърите в USA.
Базовият модел е SJ-40 с двете разновидности SJ 410 - 970кубика (45к.с) и SJ 413 - 1300 куб. (65-79коня в зависимост от модела на двигателя)
Същият джип произведен в Испания се нарича SANTANA. А в Индия - GIPSY.
В твоят случай аз съм ЗА Самурая, но всичко зависи от цената и състоянието на двете коли.Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар