Обява

Свий
Няма добавени обяви.

питане за самурайче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• питане за самурайче

здр и от мен !!! понеже във петак ще гледам един самураи искам да питам къде да гледам и какво !!! не съм много запознат !!!! благодаря на всички !!!

От: питане за самурайче

Гледай да върви ,да няма ръжда и да е евтин. Останалото ще разбереш като четеш в този раздел. Успех с покупката.
    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

По ослушай се за шумове .
      Едвали ще разбереш дали са скорости или раздатка.
      Пробвай бързи и бавни.
      И накрая да е евтин, както е казал колегата!
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      SJ 413

Коментар

При самурая ''поослушването за шумове'' става по следния начин: примерни ти караш, до теб седи някой и ти говори.Чуваш ли половината казано , купувай всичко е наред.

Коментар

мотора е от витара 1.6

Коментар

Oт към документи как е,регистрирана ли е с новия мотор?

Коментар

Нз за документите но в момента ми изпадна една Daihatsu Feroza баща ми я намерил и е изгодна но ме интересува проходимоста по зле ли е !!! дане се ли пребвам с това нещо !!

Коментар

Re: питане за самурайче

Ами принципно не е по зле, ако и двете са във фабричен вид, но самурайчето е с цял преден мост. И като цяло мисля, че е по здраво. Още повече, че това което си намерил е с витаров мотор и като мощност предполагам ще те задоволи. Също ако самурайчето е от същия регион и не се налага минаване на канали през кат, а само по документи не е голям проблем и да не е регистриран двигателя.
                Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                http://www.facebook.com/JeepBG
                LZ1GGC

Коментар

Колегите вече са казали каквото трябва, но зависи за какво ще го ползваш. Самурайчето е малко тесничко и спартанско откъм комфорт, специално за дълги пътувания, но пък е с цели мостове и по-лесно се наджипва (тунингова). Много колеги си слагат витарови мотори, а ти го намираш вече готово,това е хубаво. Ферозата е малко по-широчка и удобна отвътре, 96 коня е, ако е инжекцион и е с много добра проходимост в заводски вид. Аз карам Фероза и най-важната препоръка, която мога да ти дам за нея е: Гледай внимателно шасито!!! Много гният в задната част и после е разправия да се кърпи. Аз се принудих да си взема втора употреба. Иначе като цяло е много здрава джипка.
                  Надявам се, да съм ти бил полезен.
                  Успех!
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Мн благодаря на всички доста сте ми полезни днес пурво ферозата ще вида за какво става на въпрос ! Иначе да споделя решил сам малко като големите '' батковци '' да си правя оффроад досега сам имал кросове , ендурата но искам да усетя и тази тръпка със джипка как е !!! Вече знам че ако е за за по добра проходимост саморай е по добро за тунинг и оффроад !!

Коментар

искам да попитам този Suzuki SJ 410 нещо повече ли се води от обикновения самураи ?

Коментар

Сузуки SJ 410 е каталожният модел, а САМУРАЙ, е търговска марка, наложена от дилърите в USA.
                        Базовият модел е SJ-40 с двете разновидности SJ 410 - 970кубика (45к.с) и SJ 413 - 1300 куб. (65-79коня в зависимост от модела на двигателя)
                        Същият джип произведен в Испания се нарича SANTANA. А в Индия - GIPSY.
                        В твоят случай аз съм ЗА Самурая, но всичко зависи от цената и състоянието на двете коли.
                        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X