Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ламарини на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ламарини на Витара

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
    Ти нали щеше да се женишне ми казвай че така си прекарал първата брачна нощ, ако да-медала на форума е за теб, а това кой какво е сложил и как са важни дългосрочните резултатиуспех
    Не ама отидох на романтичен Уикенд на вилата и аз тайно търках рама и боядисвах е малко и кърпих рама ама слава богу не е на мойта
    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
      Че е кърпеж е ясно , ама ми е интересно какъв е .Тия дни лежа под една уж изкърпена и стегната Витара и се хванах за главата как са я кърпили и киприли.......

ох чадо аз сега го гледам този филм мойта уж само на две места беше понадигнала боята ама не , някой майсторец мазал силикон и брезент вместо ламарина ама майсторската направо художник не художник а склуптор, направо ми разби детските мечти , яд ме е че апарта ми се скапа че да ви снимам малко от чудесата на света . днес ходих в бургас да ми огъват прагове ,излиза доста евтено и си избираш и дебелина на ламарината , мойте ги направиха от 1мм , че нали съм умно дете и вместо да вдигам шасито вдигах за прага и ги измачках здраво ,нали съм упорит цената им е 20лв на бр . а на магазина ми искаха за 0.8мм 106 лв с отстъпка 30% за бр направо луда работа ,тоз свят си отива май ,или хората непознават парите
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Ако собственика се съгласи може да кача някоя и друга снимка да се види как е играно отдолу , нищо че всичко е изтъркано до ламанира , минато с преобразовател за ръжда , грундирано , бодирано , боядисано но пак ще се види какви кръпки и чудеса са правени от храброст нищо че цял под струва 70 кинта......Затова ми е интересно и кой как е кърпил , че да погледам "професионалистите"
        Лудак

Коментар

Ако собственика се съгласи може да кача някоя и друга снимка да се види как е играно отдолу , нищо че всичко е изтъркано до ламанира , минато с преобразовател за ръжда , грундирано , бодирано , боядисано но пак ще се види какви кръпки и чудеса са правени от храброст нищо че цял под струва 70 кинта......Затова ми е интересно и кой как е кърпил , че да погледам "професионалистите"
          Иначе мойта и тя беше хубаво замазана по помбетата в коша с силиконче кит боя същия цвят и т.н , най-интересното е че матерялите за покриватено на книлото са по-скъпи от това некой да изкърпи едно парче ламарина.......... българщината е нещо големо.......
          Лудак

Коментар

остави се ,направо мани бегай е работата , виждал съм как се кърпи праг , тъпчеш в дупките яко парцали и мажеш с стъклопластика кит и готово ,ама цели парчета от брезент около 20/20 см не бях виждал , направо като погледнеш все едно ламарина , режеш с флекса и не хвърчат искри а конци не конци а чепкана вълна направо ,сигурно и тази вечр ще ги сънувам

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
              остави се ,направо мани бегай е работата , виждал съм как се кърпи праг , тъпчеш в дупките яко парцали и мажеш с стъклопластика кит и готово ,ама цели парчета от брезент около 20/20 см не бях виждал , направо като погледнеш все едно ламарина , режеш с флекса и не хвърчат искри а конци не конци а чепкана вълна направо ,сигурно и тази вечр ще ги сънувам
              Тоше, сигурен ли си че е витара, да не е някоя кръстоска с българска мириносна черноглава
              "Сиромах човек, жив дявол"

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                Тоше, сигурен ли си че е витара, да не е някоя кръстоска с българска мириносна черноглава
                "Сиромах човек, жив дявол"
                остави се приятелю , вече взе да придобива човешки вид , и аз да се успокоя малко

Коментар

И мойта е на пластичен хирург.
                  Праговете и веждите ми изпадаха из дупките, та си поръчах от смолянските.
                  Да видим сега как ще се справят "майсторите".

Коментар

Грнд витарата със по-здрави ламарини ли е от витарата?
                    CRV 1998г 128кс

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                      И мойта е на пластичен хирург.
                      Праговете и веждите ми изпадаха из дупките, та си поръчах от смолянските.
                      Да видим сега как ще се справят "майсторите".
                      Колега какви са тия "Смолянски" ламарини?Дай повече инфо.

Коментар

Дайте наистина координати за Смолян и Бургас. Благодаря .

Коментар

И аз от лятото съм собственик на Витара къса база.Но и аз имам проблем с ламарините иначе съм много доволен.Та така бихте ли ми препоръчали някой тенекеджия в Сливен и района на който мога да се доверя.

Коментар

Никой ли няма от Сливен който е ползвал услугите на тенекеджия за своята Витара.

Коментар

Ставам малко нахален ама в този форум няма ли колеги които са купували калници и вежди за Витара от къде мога да ги закупя в градовете Сливен, Бургас или Стара Загора.

Коментар

Първоначално публикуван от stroni Преглед на мнение
                                Ставам малко нахален ама в този форум няма ли колеги които са купували калници и вежди за Витара от къде мога да ги закупя в градовете Сливен, Бургас или Стара Загора.
                                Колега, не съм на ясно с праговете и веждите в България, но ако наистина няма кой да ти съдейства в темата, моят съвет е да разгледаш и предложенията в eBay. Аз си търся под калници и се ослушвам именно там.

Поздрави,
                                Тодор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X