Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на лебедка и метална броня на Витара ДБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Монтаж на лебедка и метална броня на Витара ДБ

630 лв китайска . Ако 2мм са ти малко по-добре я затвори от вътре да стане кутия, ще има по добър ефект, иначе 3мм незнам на абканта дали ще се навият да я сгънат .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Китайска ама от кой китайски е?

Коментар

Не им разбирам , от Англия е внесена модела го пише на нея и се вижда на снимките по-горе .
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
          630 лв китайска . Ако 2мм са ти малко по-добре я затвори от вътре да стане кутия, ще има по добър ефект, иначе 3мм незнам на абканта дали ще се навият да я сгънат .
          Да цената е повече от добра, а бронята я усилихме като заварихме още 3 мм ламарина на тази и стана общо 5мм.Много истинско стана понеже като беше 2 мм като я чукнахме леко след това със обикновен чук се изправи направо се е едно е от пластелин слабо е 2-ка
          Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
          Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
            Да цената е повече от добра, а бронята я усилихме като заварихме още 3 мм ламарина на тази и стана общо 5мм.Много истинско стана понеже като беше 2 мм като я чукнахме леко след това със обикновен чук се изправи направо се е едно е от пластелин слабо е 2-ка
            Или чука ви е бил 15килограма или сте се оплескали нещо с бронята. Или сте попаднали на бракувана турска ламарина.
            правилно сгъната обемна конструкция е достатъчно здрава.
            Аз даже се чудех дали 1.8 няма да е достатъчно, но после се отказах от метална броня - карам твърде много градско с тая кола и ако ми се нацепи някой в железата, ще го отнеса за няма и нищо
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Според мен за по-сериозен офроуд бронята от тръба е незаменима. По тръбата може да се закачи джека на произволно място, а на ламаринена такава-само на специално изработени за тази цел места. Със съответните усилвания, отвори за клюна, и т.н. Ако се изтеглят двата варианата тръбата почти със сигурност ще излезе по-лекият вариант. Ако и ламарината да е 2 мм.
              Отделно за лебедката мисля, че мястото на което съм я сложил аз е по-подходящо. Поне е малко по-нависоко и не се залива от всяка една малка локвичка по пътя. И е прибрана максимално навътре, и изобщо не пречи на ъгъла на атакуване на препятствията.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3533 (Medium).JPG
Прегледи:3
Размер:81.7 КБ
ID:5250916
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                Или чука ви е бил 15килограма или сте се оплескали нещо с бронята. Или сте попаднали на бракувана турска ламарина.
                правилно сгъната обемна конструкция е достатъчно здрава.
                Аз даже се чудех дали 1.8 няма да е достатъчно, но после се отказах от метална броня - карам твърде много градско с тая кола и ако ми се нацепи някой в железата, ще го отнеса за няма и нищо
                Не чука си беше сравнително малък не повече от 3-4 kг незнам за ламарината ама и на мене ми се видя такава дето правят сиренярски кутий.А за теста подпряхме я леко в един камък и отпуснахме съединителя и бронята получи невероятно усукване и си викаме това да не са калниците на витарата та да ги изчукваме всеки ден като тенекеджии и си я донаправихме
                Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Вече има равна повърхност за лебедката с точни отвори.

0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Давай да видим краиният резултат чалкам цена на бронята както обеща на л.с.
                    Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                    Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                    "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Колега цената на бронята stojan_defender-a я е описал в друга тема.На мен ми я направиха за пъти в повече но мисля че вече няколко човека от форума имат брони от там и маи това е и най подходящата цена.
                      Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                      Броня:
                      Материал + рязане на лазер - 27лв
                      Огъване - 20лв
                      Заварка ЦО - 40лв(тук ни обрулиха яко, но в петък след 18ч нямаш избор). След това сверихме часовника - на аргон ще е около 20лв
                      Булбар:
                      Материал(10мм) + рязане - 15лв
                      Тръба - 2лв
                      Заварка аргон - 20лв
                      Прахово боядисване - 13лв
                      От какво направих днес за любимата витара ...

Относно монтирането на лебедка в такава броня преди време бях зимал размери на лебедка на т-мах 9500 и в съчетание на чертежа изглежда така но не съм виждал в сглобен вид
                      Прикачени файлове

Коментар

Ем то излиза накм 60-70 лева има ли кой да се заеме да ми направи една или трябва колата да е там ?

Коментар

Добре, нека направим едно запитване по въпроса. Да речем, че имаш:
                          материал + рязане 30лв (тук цента постоянно варира от цената на желязото)
                          огъване 20лв
                          заварка 20лв
                          боядисване 13лв прахово , което се оказа неподходящо, понеже на Стоян половината боя се олющи.
                          Колко би струвало обработка с китосване, грундиране и боядисване?
                          И евентуално за колко пари някои би се навил да прекара бронята през четирите места, като в някои случаи се ходо по два пъти, понеже в момента не могат да свършат работа ?
                          Това е без булбара.

Ако искате предложете цена , ако искате изчакаите да приключа с мойта, ще ви я кажа и всеки да си предцени.
                          SaTaNaTa_83_stz , ако си спомням добре твоята беше дълга база и чертежите на закрепянето не отговарят има огромна разлика.
                          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                            Добре, нека направим едно запитване по въпроса. Да речем, че имаш:
                            материал + рязане 30лв (тук цента постоянно варира от цената на желязото)
                            огъване 20лв
                            заварка 20лв
                            боядисване 13лв прахово , което се оказа неподходящо, понеже на Стоян половината боя се олющи.
                            Колко би струвало обработка с китосване, грундиране и боядисване?
                            И евентуално за колко пари някои би се навил да прекара бронята през четирите места, като в някои случаи се ходо по два пъти, понеже в момента не могат да свършат работа ?
                            Това е без булбара.

Ако искате предложете цена , ако искате изчакаите да приключа с мойта, ще ви я кажа и всеки да си предцени.
                            SaTaNaTa_83_stz , ако си спомням добре твоята беше дълга база и чертежите на закрепянето не отговарят има огромна разлика.
                            Да колега дълга е моята.Дай да се разберем като привършиш с проекта да ми пишиш едно Л.С. да се разберем че само спамим темата.

Коментар

Не е спам, просто модератора трябва да премести тези мнения в темата за бронята.

Цените на които на мен ми стъпи бронята rotter ги е пуснал. Актуални са към началото на септември. През декември правих бронята на Близнаците(само рязане, материал и огъване). Излезе 80лв май.
                              Другото са заварки, подготовка за боя и боя. Праховото е евтино, но според мен не е достатъчно здраво. С Краси си говорехме за неговата и той май взе решение - китове и после с пистолета да се пръсне.
                              Цялата направа е свързана с обикаляне на 4 места по няколко пъти и занимавката си е голяма
                              Захватите на дългата база са различни и монтажните планки ще станат малко по сложни. Предполагма Краси като ги пребори ще даде чертежа.
                              При мен бромнята е 2мм и засега ме устройва. Заедно с булбара тежи 12,5кг. Трябва да претегля оригиналната, за да направя разликата, но е да знаете, че не е голяма. Определено НЕ ходя на места където предимно се разхождат Близнаците. Но според мен по добре да се мисли в насока допълнително оребряване вместо изработка от по-дебел лист.
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

На лебедките които съм виждал по магазините има едни квадратни кутии (блок за управление ако не се лъжа) чиито кабелчета бяха доста къси.Тази лебедка предполагам има също такова нещо.Как измисли неговото място и къде?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X