Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да направя Витарата с две ръчни ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да направя Витарата с две ръчни ?

Колеги днес цял ден се опитвах да сложа две ръчни на витарата (понеже съм виждал много витари ,самурай с по две ) и доникаде не можах да стигна.Ако може дами помогнете как става или който е слагал ако може да ми каже от какво е другата ръчна , как се закрепя и други подробности ,който трябва да знам ,за да сложа две ръчни на Витарката Благодаря предварително!
    Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
    Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

От: Как да направя Витарата с две ръчни ?

Първоначално публикуван от bat-zdravko Преглед на мнение
    Колеги днес цял ден се опитвах да сложа две ръчни на витарата (понеже съм виждал много витари ,самурай с по две ) и доникаде не можах да стигна.Ако може дами помогнете как става или който е слагал ако може да ми каже от какво е другата ръчна , как се закрепя и други подробности ,който трябва да знам ,за да сложа две ръчни на Витарката Благодаря предварително!
    Няма да откриеш топлата вода! Ще си разочарован. Ефекта е почти същия като с нормалната само дето оставаш без никаква ръчна. Слага се още една ръчка от Витара и малко тнтм. и всяка ръчка дърпа отделно жило. Ако ти трябва ръчката свиркай.
    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Преди две седмици си направих този "сиромашки блокаж".
      Очаквах повече... наистина има ефект, но не и в кал
      Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Е тая врътка не е ли по-скоро за окантарване? В кал и аз не очаквам да има кой знае какъв ефект.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Това е точно за кантар. Трябва едно от колелата да стъпило на здрава почва, в кал... нищо не правим.
          Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
          Mercedes w212 E350 4matic
          Ducati Monster 600
          O888795575

Коментар

Здравко,самурая ми е с две ръчни.Обади се и ще ти покажа.Наистина за окантарване помага(малко)
            [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN1799.jpg
Прегледи:2
Размер:213.5 КБ
ID:5250674Това може да ти е от полза

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X