Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара с друг двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витара с друг двигател

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
    Само аз ли съм качвал друг двигател на Витара ? Темата не е само за бензинови двигатели. Тия с дизелите не се услушвайте ами споделяйте, че ви знам поименно и ще ви кажа ... Близнаците да си отворят друга тема за турбиниране, а не за смяна на двигател. И отговорете на въпросите които ви задават и ги интересуват много хора, вкл. и мен. От последния пост оставам с впечатление, че ми трябва някакво турбо от морга и отивам до Илиенци, давам 70 лв. за клапан и съм "реди ту гоуу" .
    Ванка недей говори така мисля че много добре съм написал какво трябва да се направи и хубаво като не искате да пишем няма
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
      Ванка недей говори така мисля че много добре съм написал какво трябва да се направи и хубаво като не искате да пишем няма
      Не се правете на ощипана булка. Писах да отворите нова тема. В нея напишете всичко, какво, как става турбинирането, какви са плюсовете, какви са минусите, колко ви е струвало като пари и колко време ви е отнело направата и тн...... От това което си написал на мен изобщо не ми става ясно какво трябва да си купя, кой ще ми го монтира и колко ще ми струва като време и пари.

П.С. Вие що не се возите днеска в лозенската планина ???
      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
        Не се правете на ощипана булка. Писах да отворите нова тема. В нея напишете всичко, какво, как става турбинирането, какви са плюсовете, какви са минусите, колко ви е струвало като пари и колко време ви е отнело направата и тн...... От това което си написал на мен изобщо не ми става ясно какво трябва да си купя, кой ще ми го монтира и колко ще ми струва като време и пари.

П.С. Вие що не се возите днеска в лозенската планина ???
        Аз съм дал отговор на въпросите на Ferdi ако има още нещо хората ще питат, а днес решихме да почиваме другите май се возят
        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Точно за тук е темата за турбото , нали идеята за смяна на мотор идва защото витарата има необходимост от мощност . Не си сменяме мотора просто така без никаква цел. Турбото е един добър бариант да се извади добър въртящ момент и добра мощност .

Коментар

Благодаря за отговора!
            Поздрави!

Коментар

Ето един клип с Витарата на Ники : http://vbox7.com/play:efd8fb38 Според мен си има доста добри ниски обороти Поздрави
              Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Днес се поразходих с преправената витара ,не е истина колко добре се е получило.С тази проходимост с опасно да се кара ако нямяш клетка.

Коментар

Пусни материал да погледаме!
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

колега,а има ли голямо зна4ение дали двигателия 6те е 2000 8v или 2000 16v,които мисля 4е е 150 кон4ета?Между скоростите и двигателя "Фланец" ли трябва да се направи?

Коментар

Избрах вариант с преправяне на камбаната на ск.кутия. Отпред започва с камбана от ауди и завършва с задна част от витара,двете части се заваряват.
                      Четири цилиндровите блоковете на всички двг на ауди и фолксваген над 1.6 кубика, бензин или дизел, са еднакви, т.е. камбаната която произвеждам е еднаква за всчики мотори.
                      Дали 8 или 16 клапана е випрос, за какъв характер на шофьора, искаш да напаснеш и джипа.
                      Последно редактирано от GOLF-SM; 18-02-11, 20:54.

Коментар

Първоначално публикуван от GOLF-SM Преглед на мнение
                        Избрах вариант с преправяне на камбаната на ск.кутия. Отпред започва с камбана от ауди и завършва с задна част от витара,двете части се заваряват.
                        Четири цилиндровите блоковете на всички двг на ауди и фолксваген над 1.6 кубика, бензин или дизел, са еднакви, т.е. камбаната която произвеждам е еднаква за всчики мотори.
                        Дали 8 или 16 клапана е випрос, за какъв характер на шофьора, искаш да напаснеш и джипа.
                        А съединителя с помпа или механично /с жило/ ще се натиска.Ако е с жило ще ти трябва тежък ляв крак.В камбаните има разлика,трябва да се уточни първо с какъв съединител ще се ползва.Ако пък си с автомат ще ти е по-лесно,НО всичко се обезсмисля.

Коментар

Съединителя е механичен и не е по твърд от оригиналния.

Коментар

Най-безболезнена намеса ще се окаже по-голям Витаров мотор, на там вървят нещата...
                            Колега GOLF-SM, как са решени уредите, електрониката като цяло?

Коментар

По голям витаров мотор струва доста и се намира трудно.
                              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Аааа.... някой правил ли е проди с изместване на ремъка на оригиналния мотор на Витарата? Ясно, че високите обороти ще си заминат, въпроса е ще има ли разлика в ниските?

Чувал съм, че на Голф/Пасат понякога си играят с това, за по-добър момент в ниските, но доколко е ефективно - нямам представа. Всъщност, дори не знам дали наистина е вярно или е само форумен слух?
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X