Обява

Свий
Няма добавени обяви.

една невероятна авария

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: една невероятна авария

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PFFF.jpg
Прегледи:1
Размер:91.9 КБ
ID:5247308
    Лудак

Коментар

Именно!
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

И тези пластини струват 20лв. комплекта,но внимавайте че са два вида.
        Subaru Forester 2.0t EJ205
        Автосервиз FLEXAUTO

Коментар

Първоначално публикуван от Iceman Преглед на мнение
          И тези пластини струват 20лв. комплекта,но внимавайте че са два вида.
          В магазина от който си взех накладките(Косер) ми казаха,ч е ги нямало като резервна част...
          А и 20 лева? За 4 ламаринки ударени на преса, и огънати на друга... През колкото и търговеца да минат-не би трябвало да струват повече от 2-3 лева. Ама нали е за жиб...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            А и 20 лева? За 4 ламаринки ударени на преса, и огънати на друга... През колкото и търговеца да минат-не би трябвало да струват повече от 2-3 лева. Ама нали е за жиб...
            Все пак се водят и акустични датчици за накладки
            Автосервиз FLEXAUTO

Коментар

Интересното е че аз съм купувам комплект накладки и вървеше комплект с тези пластини но небеше за Витара !
              Лудак

Коментар

Все пак се водят и акустични датчици за накладки
                Нещо си в грешка колега,акустичните датчици са едни други ламаринкикоито при износване на феродото започват да стържат по диска те са си на самите накладки.А тези за които става дума са за да държат накладките.И аз не съм ги виждал като резервна част.
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                  Нещо си в грешка колега,акустичните датчици са едни други ламаринкикоито при износване на феродото започват да стържат по диска те са си на самите накладки.А тези за които става дума са за да държат накладките.И аз не съм ги виждал като резервна част.
                  Точно така е.

Коментар

И на мен на Пажерото ми е падала накладка ,точно заради тези пластини.И то тази от към буталото ,както някой каза по нагоре.
                    0887632135-Краси

Коментар

Колеги аз няма жипка все още , ама на мойта БАБА ( Фолксваген Сироко ) като се излъгах един път да си взема накладки от Фолксваген центъра ми ги продадоха с пластинките дето държат накладките и ми обясниха че трябвало да се сменят ,защото имало умора на материала и старите са били загубили еластичността си Още веднъж искам да отбележа, че само от там са ми давали накладки с въпросните пластинки.
                      А за колелото ми каквито и да си купя и от най-евтините, и от най-скъпите накладки винаги си идват с нови пластинки.
                      Знам че опита ми няма нищо общо с джиповете, ама ми се струва нормално за всякакви дискови спирачки да се продават накладките комплект с тези елементи
                      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Заради проблеми от този род не е много удачно да се изтъняват ръбовете на диска. Само проблеми можеш да си докараш.
                        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от RUDECANCEL Преглед на мнение
                          Колеги аз няма жипка все още , ама на мойта БАБА ( Фолксваген Сироко ) като се излъгах един път да си взема накладки от Фолксваген центъра ми ги продадоха с пластинките дето държат накладките и ми обясниха че трябвало да се сменят ,защото имало умора на материала и старите са били загубили еластичността си Още веднъж искам да отбележа, че само от там са ми давали накладки с въпросните пластинки.
                          А за колелото ми каквито и да си купя и от най-евтините, и от най-скъпите накладки винаги си идват с нови пластинки.
                          Знам че опита ми няма нищо общо с джиповете, ама ми се струва нормално за всякакви дискови спирачки да се продават накладките комплект с тези елементи
                          Що да няма? Те спирачките жипките не са принципно различни. Проблема с липсата на пластинки е същия, като с липсата на нова гайка в "комплект" външно каре примерно. Първо, производителя трябва да е достатъчно съвестен, за да сложи в комплекта наистина всичко необходимо, второ - и май още по-важно - търговеца също трябва да е достатъчно съвестен и да не извади едно-друго от кутията, и после да ти го продаде като отделна част за още няколко кинта. Не е, като да не съм го виждал.

Виждал съм и хора да изхърлят въпросните пластинки, защото им ... пречели
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Играли сме го тоя филм. Най-забавното е, че Нива с изпаднали накладки все пак спира (с търкане в спирачния апарат и челата на буталата), но трябват 2-3 юнашки напомпвания, за да излязат буталата. Разбира се, спира по този начин веднъж-дваж, защото буталата не са накладки. Аз не съм и пробвал повече.

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                              А онези двете перца по средата на пластините за какво служат тогава?
                              Автосервиз FLEXAUTO

Коментар

А онези двете перца по средата на пластините за какво служат тогава?
                                Със сигурност не са акустични датчици
                                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X