Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител за Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съединител за Самурай

Днес сменях съединителя на Самурая. Купив нов комплект на Валео(корейски) притискател, феродо и лагер...сложихме ги и се оказа че нищо не става. Скоростите въобще не се включват. Според майстора феродовия диск е по-дебел или нещо не е наред със притискателя. Някой знае ли колко трябва да е дебел нов феродов диск? И някъкви други предложениея къде може да е проблема? Въпреки че не отлепя като вкючим задно защото то е без синхронизатор педала отлепя чак наполовината...много странно. Не мога да разбера какво става....
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Re: Съединител за Самурай

Първо валео е френска марка и вероятно това дето си купил е менте, но и така да е съединителя трябва да работи въпроса е колко...
    Има няколко вариянта или да е убърнат диска обратно (което е почти невъзможно, но съм го виждал) или лагера да не е сложен както трябва или самото жило да не е регулирано както трябва. Ако искаш обади се да ми обясниш по-подробно проблема и ще дойда да го погледна за да ти кажа какъв е евентуалния проблем и какво да правиш.
    Телефона ми е 0886 089 065 или на ICQ оичти винаги съм онлине 306-425-637
    4ао и успех!
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

ти плати ли на ((майстора((

Коментар

има и корейско Валео наистин, но качеството му е добро
        аз също съм с такъв съединител

проблема ми прилича на неправилен монтаж
        LR RR Classic VM2.5

Коментар

Днес ходихме с Дини и го отворихме разгледахме и сглобихме пак! Всичи части изглеждат ок сложихме го пак в правилната посока и пак не работеше. Хода на вилката до край и пак не отлепя, всякъкви настройки и нищо. Пробвахме да мръднем притискателя с отверка и отлепя, но като вилката натиска диафрагмата не отлепя толкова. Та за сега нямаме решение. Утре ще има "експертиза от продавача" и ще видим. Благодара на Дини за бързата помощ!
          Drag Grand Canyon Daily
          LZ1JYM

Коментар

какво стана хубаво ше е да се знае така колеготе да не си копуват ментета....
            поздрави

Коментар

Не съм писал защото работата не е довършена
              Сега го карам в един компромисен вариянт. Като цяло не мога да кажа дали специлано моя е дефектен или попринцип. До седмица ще се отваря пак и ще се мисли ново решение.
              Drag Grand Canyon Daily
              LZ1JYM

Коментар

Дилемата с моя съединител е завършена. Притискателя е дефектен. След 4-то смъкване на съединителя решихме проблема генерално, а сега си имам един нов дефектен притискател за гледане. Препоръчвам на всички да стоят все пак по далече от марката Валео.
                Drag Grand Canyon Daily
                LZ1JYM

Коментар

ти какъв притискател му сложи?
                  Аман от ментета и после майстора виновен ... ама такъв е живота.
                  Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

съеденителя става от лада,а ВАЛЕО слагам само ако клиента изришно пожелае точно това-----със гаранция само за монтажа
                    Последно редактирано от isuzo; 03-05-07, 21:46.
                    МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Сложих корейски пак. Магазина е на Симеон в посока от центъра към К. Величков , преди Опълченска в дясно. Имат почти всичко и са много услужливи!
                      На кутията не съм заглеждал дали пише Корея ама на притискателя пише.
                      Drag Grand Canyon Daily
                      LZ1JYM

Коментар

И Трапера го яде същото дърво наскоро.Всичко ново, пък УАЗа не бачка. Оказа се, че огледалото на притискатела стои по-издадено и когато го стегнеш за маховика ламелите се обръщат навътре и аксиалния лагер не може да ги достигне. Не сте се усетили да подложите по една дебела шайба между маховика и притискатела и щеше да стане. Друг въпрос е защо трябва да се доизкусуряват нови авточасти които струват едни пари. Аз ако съм, слагам една скиорска шапка, едни очила , качвам се на колелото и му го връщам през работно време през най-голямата витрина.Пък той да ме гони. Другия вариант е направо да му го треснеш в главата(което аз бих предпочел)
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

незнам но този дефеттен притескател трябва да си го върнеш няма какво да се правят на ударени в магазина и даже и ремонтите да си платят.....
                          кажи тук на колегите от кой магазин е да не стъпват там така не се прави търговия с фалшиви части такива магазини по добре да се знаят и да не ходят повече колеги...
                          каква е цената просто от лубопитство аз закупих на скоро от сузуки и диска е на валео 300€ к-кт..
                          поздрави

Коментар

Цената за мен беше на комплекта 200лв притискател+феродо+лагер. Беше взето с отстъпка от мой приятел, чрез негов приятел от трето място. Абе късмет...вече ми мина!!! Нали знаеш като е евтино няма гаранция! Здраве да е и да има каране....
                            Drag Grand Canyon Daily
                            LZ1JYM

Коментар

за тази цена дето казваш аз ще купя тук само лагера така че не съжеляваи...
                              аз в един сервиз питах само за орентировка и като им казаха че има оригинални части ми викат че те с части от клиента не бачкат..
                              имали са проблеми и не се занимават повече с глупости и ми вика ако не стане дето те ми сложат няма проблем да се подмени затова хората тук така работят е верно цената е невероятна предпочитам аз да си го закупя и в един нормален сервиз да ми го сменят....
                              поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X