Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разход 1.6 16V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разход 1.6 16V

Здравейте
    Вчера засякох разхода на Витарата след монтиране на газов инжекцион.Минах 70км. смесен цикъл/градско и извънградско/ и после още 85км. с включено 4x4 в тежки условия/много кал и включване от време на време на 4L/.След допълване бутилката събра 31лтр. или грубо 20/100.Гумите са ми регенерат 195R15,нямам лифт. Ако някой може да сподели нормален разход ли е това?

От: Разход 1.6 16V

Е все пак си карал на 4х4 доста, пък и в гората. Засечи я само на дълго и тогава ще разбереш разхода. Просто твоя пример е доста относителен, пък и след поставянето може да има и доста донастройки докато започне да гори както трябва...

Коментар

Re: Разход 1.6 16V

http://spreadsheets.google.com/pub?k...B0WMgw-1hKB4WQ Ето в тази таблица са обобщени резултати за разход на гориво. Може да погледнеш какво да очакваш каот разход.
      Но твоето засичане е мноооого относително. Засечи го най добре на извънградско!
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Хи хи, на състезанието в Трявна миналата година моята барака ми даде разход 40/100. На места имаше доста буксуване, изобщо имаше доста зор.
        Мисля, че 20/100 смесено каране е долу-горе в реда на нещата. Още повече, че е имало и тежки условия за каране, а това не е добро за разхода.
        Иначе и моята витара ми гори долу-доре толкова, също смесено-градско, извънградско и горско.

Но както се каза по-горе-засечи я само на извънградско, така ще придобиеш по-вярна представа. Ако всичко е наред-разхода не трябва да надвишава11-12.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

мойта 1.6 16в 96г с газов инжекцион БРЦ градско 12 извън градско 10 в гората 15-16 с яко напъване

Коментар

Мойта Сузи 1.6 16в с 31-ци гори 12-13 на 100км. бензин извънградско.

Коментар

Kолега не се притеснявай мойта дълга 1,6 16 в гората стига и 20 бензин, газ няма с гуми 205/80/16 за кал

Коментар

В гората може и да ти даде 20/0.01 или 20 литра за 10 метра , че може и да не ти стигнат ...
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

В калта мойта ми е стигала и до 28 тъй че,нормално да ти даде 20.Както upi ти е писал там е много относително.
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Днес я засякох на дълго със скорост 90км/h и ми даде 10/100.Значи в калта разхода доста се вдига.
                    Спомням си като я купувах миналата година с гуми /летни/ 225/75/15 ми даде 7.5/100 бензин.
                    Май всичко е наред.

Коментар

Засичане на разхода по този начин е хаотично. Засича се или смесен цикъл или само 4х4 тежки условия.
                      Смесения разход трябва да е около 12-13 газ, а за офроуд-а вариaциите са големи като се има предвид, че се включва и 4L.

Коментар

Здравейте колеги -карам самурай 413 никога не съм засичал колко ми гори но определено имам проблем с карбуратора вече половината маркуч съм ги изолирал .Знаели някой да ли може да се сложи жигулски карбуратор или някакъв друг. Благодаря ви.

Коментар

Първоначално публикуван от marin lakov Преглед на мнение
                          Здравейте колеги -карам самурай 413 никога не съм засичал колко ми гори но определено имам проблем с карбуратора вече половината маркуч съм ги изолирал .Знаели някой да ли може да се сложи жигулски карбуратор или някакъв друг. Благодаря ви.
                          А защо не го отремонтираш, това са страхотни карбуратори, доста по-добри от на ВАЗ и най-важното, по-икономични

Коментар

Карбуратора ми е пипан от много майстори, половината маркучи са изолирани, и електрическият жигльор не работи, не знам ако започна да събирам всичките му части дали няма да излезе по скъп от нов.

Коментар

Първоначално публикуван от marin lakov Преглед на мнение
                              Карбуратора ми е пипан от много майстори, половината маркучи са изолирани, и електрическият жигльор не работи, не знам ако започна да събирам всичките му части дали няма да излезе по скъп от нов.
                              Нов трудно ще намериш, а така или иначе са го бъзикали, смъкни го и ти и вземи едно ръководство и си го профилактирай, "майсторите" само гледат да закърпят положението, както аз му викам "отбий номер", успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X