Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за алтернатор на Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за алтернатор на Самурай

Здравейте колеги някой от вас слагал ли е по мощен алтернатор на Самурай или Витара?Ще се радвам ако някой вече го е правил и сподели за да не откривам топлата вода и да преправям възможно най малко.Благодаря ви

От: Въпрос за алтернатор на Самурай

а целта е ?
    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
      а целта е ?
      Оригиналният ми идва много слаб и не може да ми работи лебедката както трябва,мерихме го и при товар не може да вдигне повече от12 волта и скапва акомулатора за отрицателно време

Коментар

Ти, сериозно ли очакваш алтернаторът да захранва натоварена лебедка? Ти хубаво сложи по-голям, но да очакваш да зарежда акУмУлатора, докато се дърпаш с лебедката, е неоснователно. Такива мощни алтернатори няма.

Коментар

Re: Въпрос за алтернатор на Самурай

Моя е някакъв сменян, ако искаш мога да ти го снимам или да ми звъннеш да го видиш как е, незнам от какво е ама е сложен почти без преправяне.
          Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
          http://www.facebook.com/JeepBG
          LZ1GGC

Коментар

Раотата за лебетка се прави с всичко по 2
            Лудак

Коментар

на моят съшо е сменян мисля че е от бензиново фордче,но пак няма да ти стане заото е с по малък ампераж на бензинките

Коментар

Процедурата по подмяна на алтернатора на всякакви коли е еднаква: вземаш стария и тръгваш по моргите да го търсиш с подобно закрепване. Ако намериш по-мощен със същото поне долно ухо, черпиш (обикновено се намират).

Коментар

eti до колкото си спомням ти трябва да караш Самурая с Витаров мотор.Ще пробам утре дали ще стане генератор от БМВ НА 105 ампера (май толкова бяха).
                  0878 943913

Коментар

Първоначално публикуван от sivicar Преглед на мнение
                    eti до колкото си спомням ти трябва да караш Самурая с Витаров мотор.Ще пробам утре дали ще стане генератор от БМВ НА 105 ампера (май толкова бяха).
                    Ок ако има нещо общо ще чакам да пишеш.А иначе процедурата с моя в ръка и да обикалям моргите ми е ясна но за това питам дали някой е сменял за да знам какво търся и да стане по лесно цялата процедура.Моят алтернатор е 40 ампера и като започна да си навимам въжето на лебедката без да се дърпам дори и към краят започва да ми гаси джипа до такава степен ми скапва акумолатора а съм пробвал с няколко по големина и ефектът е същият.

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
                      като започна да си навимам въжето на лебедката без да се дърпам дори и към краят започва да ми гаси джипа до такава степен ми скапва акумолатора а съм пробвал с няколко по големина и ефектът е същият.
                      Имаш проблем, различен от алтернатора. Това акумулаторът трябва да може да го направи и без никакъв алтернатор.

Коментар

Дали проблемът не ти е в акумулатора?Моят е 60 Аh /такъв най-голям събрах/ и нямам грижи общо взето,освен това мисля,че щатните алтернатори на Витарите са 50А и 55 А.
                        Сега видях ,че си пробвал с няколко акумулатора,да не би самата лебедка да товари нещо повече ,вкл. и механичен проблем?
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Напиши на колко ти зарежда алтернатора, ако няма 14 волта, смяна, ако има търси проблема другаде, как са ти вързали лебедката, масата добре ли е, ако не е-товари много и дърпа яковесели празници

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X