Започнахме промяна по задното окачване на джипката предстои ни и поставяне на цял преден мост от уаз-ка ако имате предложения за подобряване на окачването моля да ги споделите да се отсранят грешките и нередностите 

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Окачване витара
Свий
X
-
От: Окачване витара
Не съм много компетентен, но си мисля, че двете щанги които са отдолу би трябвало да се събират в една точка някъде отпред. Иначе разликата с оригиналното окачване на задния мост е почти никаква. Щом сте се захванали с такова нещо може би сте проучили кое-как, но помислете върху думите ми.
Преден мост от УАЗ май е доста тежък. На събора имаше една черна витара пак с цял мост, но от самурай. Би трябвало да е доста по-лек.
Иначе пожелавам успех, и да ни държите в течение какво се случва с преобразяването, че и на мен ми е влязла подобна муха...
Всъщност сега като погледах малко клипчета видях, че ги има и двата начина за захващане на щангите. Надявам се да стане добра машина.Последно редактирано от Кольо; 12-12-10, 19:30.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Трябва да е повече от 45* за да държи моста да не "сее".Първоначално публикуван от kappi Преглед на мнениеЪгъла на горните щанги е някъде между 35/40 градуса
Коментар
-
Дай идея как трябва да се сложат зада се избегне олюляването на мостаПървоначално публикуван от travelling Преглед на мнениеАмовете са много събрани и задния мост ще се олюлява, което ще е проблем при висока скорост на състезания .
Коментар
-
Другите две щанги няма ли да го ударжат да не се люлеее чак толкова става вапрос за тези които са ваншни на моста и са захванати за шаситоПървоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнениеАмовете трябва да ги преместите задължително ще се люлееете така и то стабилно .Щангите както казва Андро по-голям ъгъл но се съмнявам да е голям ефекта от всичкото направено ............
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар