Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на автоматична ск. кутия!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Монтаж на автоматична ск. кутия!

Колеги здравейте! Имам Витара 1.6 16v "мома англичанка" от 1 год. И тъй като съм се наканил да и обръщам дирекцията ми минава през акъла дали не мога да и сменя ръчната скоростна кутия с автоматична??? Та питам знаещите за съвети и напътствия относно дали ще е "сравнително" лесно и какво допълнително трябва да се монтира освен авт. кутия. Благодаря ви много!!!
    Последно редактирано от АСЕН МИНКОВ; 03-12-10, 10:05. Причина: писмена грешка
    [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]

От: Монтаж на автоматична ск. кутия!

Друг радиатор охлаждаш автомата ,ако е тристепен гледай да го вземеш комплект с турбината и т.н . Ако е четиристепен се вкарваш във филма защото ти трябва и комп ,стойка за педалите и още дребни неща.....
    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
      Друг радиатор охлаждаш автомата ,ако е тристепен гледай да го вземеш комплект с турбината и т.н . Ако е четиристепен се вкарваш във филма защото ти трябва и комп ,стойка за педалите и още дребни неща.....
      Благодаря ти много за мнението...... и то май се обесмисля работата???

Коментар

Колега мисля ,че няма да е голямо приключение да се направи тази интервенция .
        Ники Петков

Коментар

Ништо сложно,да добавя и че трябва да се резне тунела/да се ушири отвора/

Коментар

Първоначално публикуван от kimi77 Преглед на мнение
            Ништо сложно,да добавя и че трябва да се резне тунела/да се ушири отвора/
            По-сложно е от монтаж на цял преден мост на Витара!!! За да се получи работата ти трябва цял донор с много части от него, а не само скороста кутия. Кутията задължително трябва да е с нейната турбина. Трябва още маховика на коляновия вал, инсталацията с компа, педала на спирачката, ръчката комплект с барче и жило, карданите, радиатора, контактния ключ и още куп други неща за които не се сещам в момента. Този модел мотор 16 V е с японска кутия. Според мен наистина не си заслужава тази гимнастика.
            Обратния вариант е по-лесен - от автоматик на ръчка.
            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
              По-сложно е от монтаж на цял преден мост на Витара!!! За да се получи работата ти трябва цял донор с много части от него, а не само скороста кутия. Кутията задължително трябва да е с нейната турбина. Трябва още маховика на коляновия вал, инсталацията с компа, педала на спирачката, ръчката комплект с барче и жило, карданите, радиатора, контактния ключ и още куп други неща за които не се сещам в момента. Този модел мотор 16 V е с японска кутия. Според мен наистина не си заслужава тази гимнастика.
              Обратния вариант е по-лесен - от автоматик на ръчка.
              Сърдечно благодаря за изчерпателния отговор. Не че ме е страх от приключението, но като изключим работата/ от финансова гледна точка/ не е изгодно да се сдобивам с нужните части тъй като по добре да продам тази Витара и да си купя "автомат". С почит и уважение!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X