Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заслужава ли си тоя Самурай ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заслужава ли си тоя Самурай ?

Здравейте колеги

Моля да си кажете вашите мнения за този Самурай.Цената вярно е висока,но дали си заслужава.А и какво ви е впечатлението от джипката(За тези които са я виждали на живо и в действие)

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...976&f1=details
    Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
    ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !

От: Заслужава ли си тоя Самурай ?

За тези пари мисля че ще можеш да си сглобиш нещо по-добро и по собствен вкус .
    Лудак

Коментар

Аз съм я виждал но само на градско каране,това е кола единствено за хоби и ако си си навил на масрафа,и не ти се занимава с проекти вземаш и караш. Вече дали ще можеш да я регистрираш без проблеми ,незнам.
      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Джипа е направен добре.
        Въпроса е там, че нашите джипове са индивидуално копие на нашите мечти, а от там и образ на личноста ни.
        Едва ли всичко в готов модел ще ти пасне. Ще трябва ти да се пригаждаш към разбирането на друг човек, относно сигурност, мощност и комфорт.
        Все пак, подготовката е половината от кефа .
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
          Джипа е направен добре.
          Въпроса е там, че нашите джипове са индивидуално копие на нашите мечти, а от там и образ на личноста ни.
          Едва ли всичко в готов модел ще ти пасне. Ще трябва ти да се пригаждаш към разбирането на друг човек, относно сигурност, мощност и комфорт.
          Все пак, подготовката е половината от кефа .
          Да ти да си направиш е най-добре. Но все по тая джипка е поработено много и като гледам има още един комплект гуми та цената на самата джипка става около 8000

А ако тръгна аз да я правя най-вероятно ще отнеме 5-6месеца,ако не и повече а и незнам колко над 8000 ще излезе.

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ...
          Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
          ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !

Коментар

Според мен не си заслужава - както са ти казали колегите по-горе, това си е джипа на този, който го е правил и винаги ще си остане така. Дето се вика "знаят си и кътните зъби". За друг човек това ще е просто една капризна машинка, която си иска нейното, което пък не се намира в магазина и от там филмите стават над 10000 и все са за кандидати за Оскар.
            По-добрия вариант, ако ти се дават толкова пари за самурай (каквото машината от линка НЕ Е!) е да си купиш един в каквото и да е състояние, и си го гласиш сам, та поне да знаеш кой чарк от какво е и защо е сложен там!

П.П. Ако колегата, който го е правил си е водил пълен технически дневник с всички ремонти и части, както и причините за смяната им и за съответните подобрения, с техническата документация за всеки един детайл ... тогава си връщам думите назад.
            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от svetlio_cbr600 Преглед на мнение
              Да ти да си направиш е най-добре. Но все по тая джипка е поработено много и като гледам има още един комплект гуми та цената на самата джипка става около 8000

А ако тръгна аз да я правя най-вероятно ще отнеме 5-6месеца,ако не и повече а и незнам колко над 8000 ще излезе.

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ...
              Така кола не се копува. Ти я купуваш за теб, съответно преценката дали тази кола е за теб или не е, е само твоя. В тоя ред на мисли - направи една разходка до Варна, и сам си прицени. Ако наистина човека дава резервни мостове, двигатела, и какво друго беше описал - цената е повече от добра.

ПП. Колата е в движение. Виждам я по улиците на Варна
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Кое му е доброто само не виждам цената ли не виждате или какво това са 9000 бона окачване ли какво има я погледнете реално за една клетка и колани 9000 не давам но как беше (не е луд тоз дето яде баницата луд е тоз дет му я дава )

Коментар

Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнение
                  Кое му е доброто само не виждам цената ли не виждате или какво това са 9000 бона окачване ли какво има я погледнете реално за една клетка и колани 9000 не давам но как беше (не е луд тоз дето яде баницата луд е тоз дет му я дава )
                  Ти прочете ли изобщо какво има в обявата? Знаеш ли поне приблизително колко струва допълнителното оборудване? А цената му с монтажа?

Само с този отговор показваш колко не си наясно какво ще струва да доведеш една стокова машина до такова или подобно състояние.
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Да кажем нещата седят така : 2500 лв за Джипка , 1000 лв окачване , 1000 лв лебедка , 1000 лв гуми , 1000 лв клетки ,400 лева седалки и колани + 500 лв обслужване двигатели и т.н евентуално 500-600 лв кърпене = 8000лв
                    Това горе долу ще е ако ти тръгнеш да си я правиш и имаш 2 здрави ръце и помощтници , предполагам че няма да ти хареса как върви и ще сложиш 2.0 л. от Опел и да кажем там всичко да излезе 800 лв и ето ти цената !
                    Аз лично бих отделил необходимото време и да си я направя сам . Удоволствието след като си я направиш сам е съвсем различно !!!
                    Лудак

Коментар

Само не разбрах какво има двата резервни самураиски моста ли (че ела давам два комплект за 400лв.)резервния мотор разглобения ли (за 160лв. дадох работещ на човек от форума )е кажи ти си я прочел обявата какво има ????

Коментар

Тия сметки са "без кръчмар".
                        Поне има още толкова под формата на "проект" и изработка, която включва и проба-грешка. Щото "как се прави" няма книги.
                        Той човека си е и написал - 20 бона. Друг е въпроса има ли кой да оцени и даде.

Коментар

И аз го знам джипа, и то много добре.
                          Направен е, пипнат е много, но ЛИЧНО на мен не ми харесва основната идея.
                          На участие в купонджийското състезание "Баха Албена" джипа не направи НИЩО по-различно от джиповете за по 3000.
                          Само дето ауспуха от JET се чува от далеч.
                          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

За тея пари ще си направя с мотор от БМВ ,мостове от Тойота + АРБ блокажи, окачване с Койовъри и други щуротии и ще дава на 100% по-добри резултати с гуми за специален тип магла
                            Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Просто не виждам в какво може да се загледаш да кажеш е за туй си заслужава парите а външен вид се прави най-лесно това са 9000 хил. ейй ако не коригират цената драстично има да си повиси бая време в мобилето

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X