Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пукната глава (Suzuki Vitara)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Пукната глава (Suzuki Vitara)

такива глави съм почти сигурен, че има в корект такси Враца на старо. Двгатлеите им работят още, но купетата са строшени и всичките са спрени от движение вече...
    За газта категорично тва е основната причина за пукнатината...Тва му казвам аз икономия от нищото! Като сметнеш колко си спестил и като притуриш и цената на уредбата и сегашните предстоящи хиляди ремонти каде отива целия масраф... А факта, че на газ грее можеш да го тестваш в жегите - когато тръгне стрелката към бума на мотора префърли на бензин и наблюдавай спада!
    Лек ден
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

ЗА Роки .... ДА ДА ДА !!!!
      А утре ще потърся .... и по некое време ще те тормозя по телефона !
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
        Стига си плашил човека бе! Мойта съм я карал 2 години с температура близо до червеното (запушен радиатор) докато разбера каква е причината и я отстраня. Пък нямам пукнато нищо.
        Ти нали си с 8 клапана. Чувал съм, че проблемните са 16 клапанните. Карай и се радвай, пък ако има да се случи, ще се случи и после ще го мислиш
        RB Patrol Team

Коментар

Аз съм с 16 клапана, гледам водната ми система да няма никакви проблеми, винаги като я натискам повече следя температурата и за сега не минава над половината .
          И понеже темата е конкретно каква глава да изберем до момента сме намерили 2-3 глави 2-ра ръка и 1 нова за 750 лв испанска - естествено на тая цена испанската е супер привлекателна само дето чак е подозрително ниска ... някой друг купувал ли е таква ... ?
          Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Знаете ли какви гумички да вземем и колко пари ще излязат ?

Коментар

препоръчително от МИРКАТ около7-8лв бройката.
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Оказва се че главата за 750 лв е китайска а на мен това хич не ми звучи добре . Вие какво ще кажете ?

Коментар

Koe e po dobre spored vas ? Nova kitaiska ili 2-ra ryka ? Ili da q zavariame ?

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                    Ти нали си с 8 клапана. Чувал съм, че проблемните са 16 клапанните. Карай и се радвай, пък ако има да се случи, ще се случи и после ще го мислиш
                    Дааа верно че съм с 8 клапана, а тук става въпрос за 16
                    Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

испанска глава за около 350€ е невъзможно поне сега като чта китайска има смисъл но и това ли вече правиат тези хорица ми незнам аз бих предпочел на старо или заварка но китайско чудо не ща...
                      независимо дали е на старо или се заварява триабва да се шлаифа малко зщото виаги ще има кривина поне аз така сам чел и чул...
                      желаяви успех с ремонта дано намерите най добрия вариант от първия птт..
                      поздрави....

Коментар

Днеска взехме главата, само са я шлайфали - била изкриена, 24 часа е седяла надута на 8 атмосфери с гореща вода и не е паднало налягането . Дано да няма друго и да не се наложи пак да я вадим и да търсим проблема . След 1000-1500 км ще пишем какво е положението .

Коментар

V0id ще се пукне мойта и тя се пукна, пукна се и блока. Намерих си глава за 400лв. втора рака,обаче *майсторите* ми едва след като я монтираха разбраха,че и блока бил пукнат...ебати работата...
                          Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                          Mercedes w212 E350 4matic
                          Ducati Monster 600
                          O888795575

Коментар

До: Пукната глава (Suzuki Vitara)

И какво? пукна ли се?
                            Как решихте проблема - всичките (или никой не го е решл?)
                            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                              И какво? пукна ли се?
                              Как решихте проблема - всичките (или никой не го е решл?)
                              Проблемите си продължиха, явно е бил спукан блока въпреки че майсторите гарантираха че не бил и в крайна сметка брат ми я продаде така ...

Коментар

Стига с тея пукания че пак ша ни изкарат автомобилите наи недьгави,в интерес на истината моита я прегрявам редовно ама нямам никви поражения,явно 8 винтиловия е по голям катьр.
                                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X